HP Smart Tank 585 - Mürekkep Tanklı Inkjet Yazıcı
Ürün linki: https://www.hp.com/tr-tr/printers/refillable-tanks.html
Mürekkep tanklı yazıcılar, kartuş masrafından kurtulmak isteyen kullanıcılar için en cazip seçeneği oluşturuyorlar. Tanklı yazıcılar alanında da oldukça güçlü ilerleyen HP'nin Smart Tank 580 serisi, Smart Tank 585 ve 580 modelleriyle kullanıcılara düşük baskı maliyeti yanında yetenekli bir tarayıcı ve fotokopi makinesi de sunuyor.
@yhackup 😁😁😁
İnternette falan 7 bin liraya yakın fiyata sahip. Benzer özellikelrde diğer markalarda ortalama 5 bin liraya kadar bulunabiliyor. + 2 bin tl farka en azından dubleks özelliği olmasını beklerdim. Kağıdı otomatik alıp kendisi çift taraflı basabilmeliydi. https://www.hepsiburada.com/canon-pixma-g3480-wi-fi-tarayici-fotokopi-renkli-cok-fonksiyonlu-tankli-murekkep-puskurtmeli-yazici-p-HBCV000072TL5E? örnek olması açısından bu ürün 6 bin liraya şuan satılıyor ve otomatik çift taraflı baskı var.
Yedi bin liraya, otomatik çift taraflı basan yazıcı var mı? Hangisi?
@leventp mono lazerde 4500 e bile var https://www.epey.com/yazici/e/YToxOntpOjI0Mjk7YToxOntpOjA7czo2OiIyOTMzNjkiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/
@orcunfix https://www.youtube.com/watch?v=IfWvbL9sqqU atık tankı da çok zor değilmiş en azından değiştirilebiliyor. HP dışında bu işi değiştirilemez yapan firma yok herhalde... Hintli abiye üzüldüm https://www.youtube.com/shorts/_k5daEGLEGM
@leventp https://www.canon.com.tr/printers/pixma-g3480/specifications/ Abi 7 bine çıkmaya gerek yok. Bu model canon cihaz 6 bin lira ve çift taraflı otomatik baskı var. Ve @loop eklediği gibi atık tankı da var malum bunlarda atık fazlaca oluyor o atık tankı 2-3 bin baskı arası cihazda hata veriyor sıkıntı olabiliyor.
Tuzaklı bir ürün
Bahsedilmesi gereken önemli bir konu da atık tankı meselesidir.
Benzer segmentteki Epson cihazlarda bu bölüm değiştirilebilir ve kullanıcı müdahalesine açıktır. Ancak HP, adeta bilinçli rezil bir tercih yaparak bu kısmı bakımsız ve kapalı bir şekilde tasarlamış, içine taşmama seçeneği yok adeta.
Sonuç olarak cihazın ömrü daha hızlı tükeniyor; taşınırken ise büyük bir sorun haline gelip her yeri mahvedebiliyor. (aman kullanılmış hp yi ters çevirmeyin fazla sarsmayın derim etraf batabilir) https://www.youtube.com/shorts/_k5daEGLEGM (örnek)
Ben asla atık tankına müdahale edilemeyen yazıcı almam, kimse de alsın istemem.
https://www.youtube.com/shorts/LAyqUBN78So
bu atık olayını da hiç bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu. yazıcımın garantisi bitmiştir bir açıp bakayım ben de
Hp dünyanın en müthiş yazıcısını yapsa yanından bile geçeceğimi sanmıyorum
Kısa süre sonra yaşanacak tablo bu, atık tankı içine taşacak 🙂 Ve bunun bilinçli bir mühendislik tercihi olması öfkelendirici...
https://www.youtube.com/shorts/_k5daEGLEGM
@loop planlı eskitmeyi de geçti artık iş, resmen ürünü ve müşteriyi sabote ediyorlar.
tanklı yazıcı iyidir hoştir. Almanya'ya yerleşince buradaki bürokrasi için ilk aldığım ev eşyalarından birisi olmuştu 😀 epson 2812 var bende de
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/hp-tankli-yazici-17-8/aktuel.aspx
5814480 yazıcı bime gelmiş. 6490 tl
alınmaz
MAC mini 'de önlü arkalı baskı nasıl alıyoruz?
Ne yaparsam yapayım çift taraflı baskı seçeneği bende aktif olmuyor?