Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#control#GodOfWarRagnarokSon bir saat içinde 141 ziyaretçi, 9 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Bir de nazilerin Akdenizden Afrikaya dikine kanallar açalım projesi var. Suyun etkisiyle iklim yumuşayıp tarım yapılabilir ve yaşanabilir haline gelecek diye hayal ediyorlarmış
köprü yapamadığın yere baraj mı yapacaksın 🤣 daha yarattığı sorunlara değinmiyorum bile, bi kanal istanbul bile marmara'yı, çeşitliliği nasıl etkiliyor. senin barajından dolayı oluşacak yeni toprakların kavgasından bile bahsetmiyor. 1.65 km dibimizde samos var, su çekildiğinde sınır çizip, sınır kapısı koyup asker mi yığacağız? sınırı nereden çizeceğiz?
Nazi Almanyasının Avrupa ve Afrikayı hakimiyeti altına aldığında planladığı bir projeden bahsediliyor. Böyle bir senaryoda sınır vs. gibi problemlerden bahsedilemez. İlk konu içinde Cebelitarık tarafından Akdeniz girişini kapatmak senaryodaki planlanan büyüklükteki bir devlet için çok da büyük bir mesele değil.
Proje saçma evet ama imkansız bir şey değil.
@athlon proje imkansız değil ama saçma. haberde bugün tartışma konusu olduğundan bahsediliyor: "Bugün bile bu çılgın proje, hem mühendisler hem de bilim insanları için bir tartışma konusu olmaya devam ediyor." çok net söylüyorum, %100 kıta savaşı çıkarır, 3. dünya savaşı diye adlandırılır.
bu işaretlediğiniz iki yer neresi
@xahve kuşadası millipark - samos.