#TeknoYardım
Merhaba Adana depremi sonrası köydeki 1 dönüm arazi içesine 150 metre hafif çelik ev yaptırmaya karar verdik. Beton yapmak için yola çıktığımızda usta tayfasıyla aşırı sorunlar yaşandığını bizzat görünce hafif çelik yapı daha cazip geldi.
Burada sorun şu fiyat kısmı biz Özok steel Ankara firmasıyla görüştük ve metre2 fiyatı anahtar teslim 6.400 TL olarak verildi. Ancak piyasadaki diğer firmalarda bu fiyatlar neredeyse %30 daha fazla. Daha dün Adana yine başka bir Ankara firmasının aracılığını yapan birileriyle görüştüm metrekare fiyatı 10.500 fiyat verdi.
Verilecek para az değil daha önce bu yapılardan yaptıran varmıdır burada.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#control#GodOfWarRagnarok#ortaklik#AmazonSon bir saat içinde 205 ziyaretçi, 56 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
videolar fazlasıyla yardımcı olacaktır
https://www.youtube.com/results?search_query=%C3%A7elik+ev
Doğru karar. Masraflarınız bittikten sonra 24-30 m2’lik ufak bir havuz yaptırır, keyif yaparsınız.
Youtube’da bir kanal vardı çelik ev yapımıyla baya video paylaşmıştı
Bu kanaldaki evi özok steel yapmış
https://youtube.com/@KreatifAtolye
@cebaglar youtubeda bota yapı diye bir kanal var videolarını bi izle
Ucuz diye para kaptırmayın, tv'de her gün dolandiricilara para kaptiranlar çıkıyor.
Haklısınız onun için araştırma içerisindeyim. Hatta Ankara'ya gitmeyi yüz yüze işi bitirmeyi düşünüyorum
Tabiki paylaşırım.
Bol zamanınız ve Peygamber sabrımız varsa beton yaptırmak daha ucuza geliyor. Ama minimum usta tayfası ile uğraşırım derseniz çelik yapılar öne çıkıyor. Arkadaşların bahsettiği videoları belki 5 kez izledim orada yazan maliyetler sizin şehrinize göre çok değişiyor.
En son haftasonu temel Belton için fiyat aldığımda 60 bin fiyat verdiler. Videoda bu rakam 250-300 bin aralığında.