Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım. Birisi Dell 7559 16 gb ram diğeri Macbook air i7 ‘li 8gb ram ve Macbook pro i5 'li 8gb ram. Dell hepsiburada da indirime girmiş 3100 civarı. Macbook air öğrenci indirimiyle 4600 civarı Macbook pro 4500 civarı. Aklımı karıştıran donanım mevzusu. Dell açık ara önde gerek ekran kartı gerek ram. Ama Macbook’ta aklımı çelmiyor değil. Macbook’ un bu modellerini kullananların görüşünü almak istiyorum. Kullanmakta ki amacın günlük işler. Film, tarayıcı,arada belki photoshop,Cs go gibi oyunları oynamak. Görüşleriniz benim için çok önemli. Kısmet olursa bugün almayı düşünüyorum #macbook #dell
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#control#GodOfWarRagnarokSon bir saat içinde 143 ziyaretçi, 11 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Dell daha performanslı bulduğum için alırdım.
Konfigürasyonlar şu şekilde
..
Yada Macbook Pro'nun işlemcisini i7'ye çıkarsam rami 4 gb ye düşürsem daha sonra ek 4 gb alsam hata mı yapmış olurum.
Macbook Pro 2013 modeli mi?
Üstte ss aldım 2016 model mi oluyor
@kahve 2016 yok 13 inç 2015 early geçer, 15 inç 2015 late geçer.
O zaman pro'yu es geçiyorum. Diğerleri çok pahalı.
Mac alacaksanız retina macbook pro ve en az 8gb ram alırsanız uzun süre kullanırsınız, air ve eski cd sürücülü macbook bu dönemlerde pek alınmamalı.
Gönül ister ki retina ama çok pahalı.
Ben Macbook Pro 2015 kullanıyorum. Kesinlikle eski kasayı alma hem hantal ve ağır hem de ssd taksan bile bariz şekilde yavaş kalıyor. Oyun oynayacağım diyorsan Macbook biraz üzer ama yok ben iş yapıcam bunda arada internette takılırım, film falan izliyorum dersen çok stabil hiç canımı sıkmadı.
Üstte ss almıştım. Bu eski kasa mı
@kahve Evet eski kasa yeni kasayı öğrenci indirimi ile alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam %8 falan.
Hiç fark etmez Windows da olur mac os da
Peki dostlar Pro'yu eliyorum. Çünkü eski kasaymış yenilerine malesef gücüm yetmiyor. Macbook Air'e ne diyorsunuz. İ7 8 gb olanından. 4388 TL. Photoshop kullanımı nasıl. Cs Go oynarken sıkıntı çıkar mı
Macbook air 2015 kullaniyorum. 4gb ram li model. Ben cok memnunum. Tek onerim 128gb hafiza alma. Rame para verecegine hafizaya ver.
Yenileri çıkınca fiyatlar yüksek olur diye tahmin ediyorum. Şuan Air'e 4300 TL verebilirim. Yeni model çıkacağını bilmiyordum şimdi kafam iyice karıştı 🙂
asus n551jw kullanıyorum. o fiyatlarda satılıyor. tek geçerim. şuan inanılmaz memnunum. şuan birde ssd taktım. çok memnunum. ben mühendislik uygulamlaır çalıştırıyorum ve oyun oynuyorum çok memnunum.
@can_calkan hayır
CS Go dışında oyun oynamıyorsanız ikinci el temiz bir MBPr 13 alabilirsiniz . İris pro bu tip işler için yeterli . Sıfır almak istiyorsanız ne air' ne eski pro'yu tavsiye ederim .