Herkese selam,
Bugün size para verip aldığım bir çöp üründen bahsedeceğim.
Ürün #HonorChoiceWatch2Pro
Maliyet 1580₺
Akakçe fiyatı 2650₺
Honor TR mağazasının açılışına özel indirimli satılmasıyla beni cezbeden bu ürünü kaçırmak istemedim.
+ Arada mağaralara gittiğim için GPS ve barometre olması da beni cezbetti. Ancak bunların şu an ne işime yarayacağı konusunda hiçbir fikrim yok.
- #RTOS bir sisteme sahip olan bu cihazın arayüzü ve animasyonları oldukça sade. Renkli amoled ekranıyla symbian bir nokia havasını yaşatıyor size.
- Kordonu da özel kordon olduğu için alternatif kordon hiçbir yerde bulunmuyor.
Senelerdir bu cihazların gelip geçici bir heves ve çöp olduklarını düşünüyordum. Ne var ki hemen hemen herkesin kolunda görmem sonucu bir alıp bakalım ne var ne yokmuş diyerek bu cendereye attım kendimi.
Normalde de minimum ağırlık taşıyan ve saat/cüzdan/kartlık kullanmayan bir insanım.
Eğer siz de benim gibiyseniz, kaç adım attığınıza telefondan bakıp Allah bereket versin diyorsanız, aktif/yoğun spor yapıp kaç kalori yaktığınız çokta umrunuzda değilse böyle çöp ürünlere para vermenizi önermiyorum.

Ben akıllı saatleri çok aktif kullanıyorum. Ama hep spor özelliklerini kullanıyorum. Aktif spor ve kalori takibi yapmıyorsanız çok da işe yaramıyor. Bir de ileri seviye doğa, dağcılık ve askeri alanda kullanımları var ama onun için de bu saatler değil, Garmin, Suunto gibi özel modeller iş görüyor.
popüler kültüre dalıp aldık işte, bakalım alışabilecek miyim 🙂
Çöp yapan nedir onu anlamadım. Senin işine yaramamış anladığım kadarıyla.
İşte gerçek dürüst bir yorum. Zaten satılan ve alınan çoğu ürün böyle çöp.
Beklenti neydi, hangi beklentiyi karşılamadı?