(teyit gerekir) eski ingilizcede name kelimesinin nağhme veya nahme gibi okunuşu varmış. yani olması gerektiği kelimeler yazıldığı gibi okunuyormuş ama zamanla evrimleşmiş ağız kaymış. günümüz Türkçesi çok yeni olduğu için bu kadar bozulmamış.
Teknoseyir gündemi
#WhatsApp#haftalikgundemmalzeme#mağaradanselamlar#TeknoYardım#BirazMüzik#başkanolursam#ikinciel#FilmTavsiyesi#ücretsizoyun#steam#oyuntavsiyesiSon bir saat içinde 274 ziyaretçi, 25 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
hep derim 🙂 diksiyon derslerinde inceleyeceğiz kelimesini inceliycez diye okutmaları, istanbula ıstanbul demeleri vs tesadüf değildir herhalde.
var öyle birşey. İngiltereyi 3 farklı millet işgal edince Yönetim ve halk arasında farklı diller ve yazılış oluyor
İngilizler, hala bazı kelimeleri yazıldığı gibi telaffuz ediyor.