Filtre kahve konusunda bilgim yok fakat ameliyatı yapan doktorlara hediye olarak almak istiyorum. Birer paket tchibo gold filtre kahve alayım istiyorum daha mantıklı bir seçenek var mı? kahve konusunda cahilim granül kahve içiyorum halen yeni frech press kullanmaya başlayacağım iyileşirsem. Aklıma bi geldi daha mantıklı hediye varsa öneriniz ondan alayım. Tchibo Profesional Special Filtre Kahve mi daha iyidir?
Teknoseyir gündemi
#fifa2026dünyakupası#Microsoft#OyleBirSeyIstediKi#enshittification#dune#Fallout#ArthurMorgan#theobsession#ZamsungSon bir saat içinde 227 ziyaretçi, 104 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Tchibo markette de satılıyor. Hediye olacaksa nitelikli kahve çekirdeği satan yerlere bakılabilir.
https://tetranroastery.com
https://boxxcoffee.com/
https://paperroastingcoffee.com/online-magaza
https://www.kafeinkultur.com/urunler
https://perkupcoffee.co/
https://sezycoffee.com/ benim favori f/p kahvecim
buradakilerden kötü kahve alma imkanın yok
https://www.sanalbaharat.com/kategori/kavrulmus-kahve en f/p kahveci
çok teşekkür ederim ama şimdi nasıl seçicem sıfır bilgim var. Böyle herkesin sevebileceğin bir şey olması lazım. Kendimede alıcam.
@hybrid kolombiya supremo ya da Guatemala Antigua en risksiz olanlar, genel damak tadına uygun olanlar oluyor 🙂
Hediye kahve olması gerekiyorsa özel bir kahve olmalı. Kaliteli çikolata ve çiçek de klasik bir teşekkür hediyesi olabilir.
Tatlı alacaktım ameliyata giren doktorlar fitti hepsi bilmiyorum bitter gurme çikolata güzel fikir o olabilir. Çiçek düşündüm ama filtre kahveyi çoktan sordum bilmiyoru mgene değiştirebilirim fakat erkek kadın karışık olduğu için hediye alacağım grup hepsi çiçekten hoşlanamyabilir.
@hybrid Çiçeği teşekkürünüzün bir ifadesi olarak vereceksiniz, hangi çiçeği sevdikleri ya da çiçek sevmeleri, cinsiyetleri o açıdan anlamlı değil. Çikolatayı da alan kişi başkasına re-gift yapabilir ya da servis içerisinde herkese ikram edebilir (ya da hediyeniz baştan tüm servise -bölüm çalışanlarına- yönelik olur, ama kartta teşekkür olarak başta 'ekip' yanına tüm diğer çalısanlar denebilir), çiçek de herkesin göreceği şekilde verilebilir ki zaten doktorun sizin vereceğiniz hediyeye ihtiyacı yok, ama takdir edilmenin ötesinde takdir edildiğinin başkaları, meslektaşları tarafından görülmesi hoşuna gidebilir. Özel durumunuzu bilmiyorum, sadece çiçek (her durumda) ve çikolata klasik olur, kimse 'aa ne kadar yanlış bir hediye' demez.
Ne alırsanız alın hediyenizin en kalitelisinden olmasına özen gösterin, o hediye aynı zamanda sizi 'temsil' ediyor olacak. Özel, adı bilinen marka, gerekirse en pahalısından birşeyler alın. Hediyeniz ve hediye jestiniz 'şık' olmalı, yoksa gereği yok, şart değil, kötü hediye olacağına hiç olmasın, bana göre doğrusu bu şekilde.
@oniki haklısınız hocam şimdi kaç kişiye alacağımdan emin olamadım şimdi hemşirelerde iyi davrandı doktorlarda ben mahçup hissediyorum biraz herkese alayı mdesem 10 tane almam lazım sadece doktora alayım desem diğer insanlara ayıp olur.
İyi bir granül yeterli olur. Marketteki gold serileri gayet güzel.
Çibo Gold Selekşın alıp geçin bence, çünkü genel geçer kalitede ortalama tatta bir kahve. Farklı tatlar, sertlikler ve aromalar bazı insanların damak zevkine uymaz
Eskiden (90lar) devlet hastanesinde ameliyat olunca doktora viski alınırdı. Apandisit ameliyatım sonrasında bir şişe jack almıştı ailem doktora. Old laik days 😀
Doktor arkadaşa sordum kahve alsın dedi 😄 Sanalbaharat columbia al geç hocam. Bütçen azsa 1kg alırsın, biraz daha çoksa 1500 lira seviyesindeyse oradaki ana kahvelerden 250 gram çeşit çeşit al ver
https://kahvegibikahve.com/
burdan guzel hediyelik birseyler bulabilisin, daha önce aldim memnun kaldim
Bu fiyata nasıl satabildiklerini merak ettiğim bir işletme oldu 😀 soran arkadaştan çok bana faydanı olabilir şu an 😂
@sahin Hocam ama 200 ml için ya az değil mi? 500 ml kahve çıkartsa o fiyata aşırı iyi olurdu.
@hybrid 9-12gr dolum yapılan bu paketler normalde 50-60 lira bandında hocam. Hazır kahve, yani neskafe gibi bakmamak gerek. Bunlar gerçekten keyif veren filtre kahveler çıkarıyor. Fason üretim yaptırmak için iletişime geçiyorum firmayla, bizim de ihtiyacımız vardı 😀