Turknetde modemden DNS değiştirip DCye girebiliyoruz. Türk Telekom veya Superonline DNS değiştirme izni vermediğinden çalışmıyor. Bfde ping 10 MS daha fazla türk Telekoma göre ama daha stabil hissediyorum. Türk Telekom altyapısı varsa 200 TL farkla 1000 megabit veriyorlar.
Derbilerde Türk Telekom 160pye düşüp takılıyordu. Turknet bakalım hafta sonundaki derbide takılacakmı.
Operatörle alakalı olduğunu pek sanmıyorum ama birde nerde izlerken takılıyor? TOD vs mi?
Bende SO fiber kullanıyorum. Maç saatlerinde salaklaşıyor gibi. Buna bir çözüm yok sanki.
TOD'da her derbi sıkıntılı oluyor. TOD serverları yurtdışında Türk Telekom ile arasındaki bağlantı kötü. Yurtdışındakiler sorun yaşamıyor mesela . Benim paralı hesap donuyor kaçak yayınlar donmuyor onlarda hep yurtdışı.
@bekirb çok kötü bi durum ya bu. IPTV falan da saçmalıyor büyük maçlar olduğunda. Twitter'da orda burdaki yayınlar hakikaten daha stabil oluyor. Ama bütün operatörlerde var bu yurtdışı çıkış problemi. Biraz da herhalde filtre ve sansür yüzünden gecikme oluyor. Süzgeçten geçiriyorlar gibi herşeyi.
gs-fb derbisinde 3-5 kere anlık takıldı gir çık yapınca düzeldi 160plere düşmedi
Maçlar başladığında operatörler band daraltma yapıyor.
Turknet yapmıyor, çünkü ihtiyaçları yok, Turknet kullananlar boş boş maç izlemez.
@xahve Abone sayısı görece az bir de.
Tt'de dns değiştirdim engelli değil ama modemi rootlamak lazım
"Dns değiştirme izni vermiyor" değil, dns değiştiriliyor, dns değiştirmek işe yaramıyor.
DNS + zapret TT un ilacı.