Herkese selamlar.
Ofis işlerinde kullanmak üzere klavye mouse seti arıyorum. Bu modeller arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur?
https://amzn.eu/d/06rOmvyE (DELL)
https://amzn.eu/d/00vY8b0Q (Logitech)
Herkese selamlar.
Ofis işlerinde kullanmak üzere klavye mouse seti arıyorum. Bu modeller arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur?
https://amzn.eu/d/06rOmvyE (DELL)
https://amzn.eu/d/00vY8b0Q (Logitech)
Son bir saat içinde 209 ziyaretçi, 72 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Logitech'in mouse'u pek ergonomik durmuyor.
Deneyimleme şansım oldu. O kadar da kötü değil hocam.
@emre-donmez bende var bu mouse, bir senede problemler başladı. tıklama sıkıntıları, çift tıklama falan. hala kullanılıyor ama yeniden eski USB mouse'a döndüm. oyun falan oynamıyorum, düz kullanım.
@ersoy Sanırım bu bağlantı sorunları Logitechte fazlasıyla var.
@emre-donmez Bağlantı değil hocam. Switch'leri sıkıntı. Çözemediler bir türlü.
Dell setteki mouse bende var. Baş parmağı koyduğumuz yerdeki kauçuk hafif aşındı ama ışığa doğru tutup bakarsanız anca anlaşılıyor. Bir de pili öyle vaat edilen kadar çok gitmiyor. Tam denemedim ya 6 ay ya da 1 sene gidiyor yani. Başka sıkıntısı yok ama ben çok fazla mouse kullanan biri değilim😀. Günde 1-2 saat belki. O da oyun kullanımı değil.
Mouse'dan özellik olarak memnunum. Tekerleği sağ/sol tık yapıyor( Bilgisayarda işlevleri kendiniz atayabiliyorsunuz.). Benim Logitech mouse'lardan beri bağımlısı olduğum bir özellik.
@root61 Dell alacağım gibi duruyor 😃
nasıl klavye tarz seviyorsun? ben yumuşak düz klavye seviyorum. logitech mx keys kullanıyorum.
İlla şu tarz olsun demiyorum. Yazarken keyif versin yeterli hocam.
@emre-donmez yazmak için ise mx keys tavsiye ofiste de evde de kullanıyorum.