Ya ülkede genç adam mı kalmadı, neden hep 60 yaşında ihtiyar heyeti yönetiyor devleti?
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#control#GodOfWarRagnarok#ortaklik#AmazonSon bir saat içinde 165 ziyaretçi, 48 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Genç bir tane siyasi var şuan, yeni geldi.
video sesi +18 🔞
https://www.instagram.com/reel/CXDk--fMmMC/?utm_medium=copy_link
bu arkadaş mı? 🙂
@makineci Yok yahu, milletvekili ülke mi yönetiyor veya ülkeyi yönetmeye mi aday sanki. Parti liderlerinden bahsediyorum ben.
Valla 60-70 yaşında yönetici apartman kapısı değiştirdi, 25 yaşındaki ben, geçerken kısılacağım diye korkuyorum.
Kapı hem ağır hem hidroliği tutmuyor...
Yaşlılar nasıl geçiyor anlamıyorum. Ben yaptırsaydım daha geniş düzgün bir şey yaptırırdım 😀
İnsan yaşlandıkça fevri davranışları da azalıyor, devlet yönetiminde ve uluslararası ilişkilerde çok önemli bir şey bu. (Evet, biliyorum, istisnalar var)
eğitim sistemi çöp buda vizyonsuz bir nesil oluşturuyor kendini geliştirmek için kitap okuyan vizyon sahibi olanlarda bu ülkede yıldırılıyor ve malum sonuç yurt dışında insanlar.
İnternetle beraber vizyon kısmı biraz çözülmedi mi sizce hocam? Önceden sadece kitap, gazete radyo hadi tv de diyelim vardı. Şimdi internetle beraber iyice önü açıldı gibi, kolaylık, erişibelirlik ve hız anlamında.
@ammavelakin bana göre bilgi öğrenme amaçlı olarak internet iyi ama bir kişiyi eğitim sistemi düzgün şekilde yönlendirmez ise iyi ve kötüyü ayır edemiyor tiktik videosu izleyip vakit öldürüyor.
Öğrenciyi udemy gibi eğitim platformuna yönlendirmiyor sistem sınav var geçersen geçmezden genede diploma veririz bir şekilde
Öyle bir şey yok. Finlandiya kabinesi, https://en.wikipedia.org/wiki/Marin_Cabinet
50 yaş üstüne siyaseti yasaklayacaksın, en fazla danışman kadrosunda olabilecekler onda da yaş sınırı 60 olacak. Seçimlerde de partiye değil, o partnin o ildeki tüm listesinden istediğin delegeye/millet vekiline oy vereceksin, en çok oy alan parti değil millet vekili çıkacak o ilden. Çiçek gibi ülke olur.
Çok genç kitleyle de olmuyor. 35-60 yaş arası ama dinamik kitle önemli. 60 yaş üzeri gerçekten ihtiyar kafalara sahip oluyor.
Hocam yanlış anlamayın ama bu hesabı bir kişi mi yoksa iki farklı kişi mi kullanıyor anlamıyorum bazen. Mesela yukarıda denmiş ki 20 yaşında birisine apartman yönettirmem hemen altta akıl yaşta değiş baştadır biraz sonrasında genç yaşlı ayırmamak gerek az biraz sonrasında da yaşla beraber tecrübe geliyor denmiş. Bir tek bana tutarsız gelmiyordur umarım.
Çünkü para onlarda
Küresel sorun bu boomer kategorisi. Dünyada ve yerelde her türlü karmaşanın arkasında bu yaş kitlesi var.