Teknoseyir Plus'a yurt dışından abone olamayanlar şimdi tekrar deneyebilir mi çözüldü gibi gözüküyor.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 123 ziyaretçi, 18 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Hadi bakalım
Kanada 'dan bildiriyorum, abone oldum, tamam.
sende mi döndün vay be
Evet düzelmiş. Teşekkürler. From Azerbaijan :))
UK'den Monzo Kart ile odemem sorunsuz gerceklesti. Tesekkurler
Macar Kartı ile denedim hata verdi. üye olamadım
Adres bilginizi yurt dışı olacak şekilde güncellendiniz mi? Türkiye içi bir adres yazarsanız parayı TL olarak çekmeye çalışıyor ve yabancı kartlar genelde hata veriyor.
@hkellecioglu teşekkür ederim. adres olarak türkiyedeki adresimi yazmıştım. Yurt dışı adresim olarak düzelttim ve işlemi yapabildirm. teşekkür ederim.
@hkellecioglu Hamdi abi avusturya adresimi yaziyorum ama gerekli adres bilgilerini girmelisiniz diye kirmizi yazi cikiyor. Adres kismina tekrar girince adresiniz basariyla kaydedildi diyor. Ne yapmaliyim?
@sedatyildirim Farklı ülkelerin farklı il/ilçe yapıları var kodu ona göre ayarlamak gerekiyormuş. Şimdi düzelmiş olması lazım.
@hkellecioglu Aynen abi düzelmis tesekkürler.
@hkellecioglu Bunu neden kartın BIN(Bank Identifier No) yani kartın ilk 6 rakamı ile kontrol etmiyorsunuz?
US den privacy.com sanal kart ile sorunsuz abone oldum. Tesekkurler
Makedonya kartımla olmamıştı, Adres Makedonya olarak kayıtlı ama Türk kartımla ödedim. Umarım bu sorun teşkil etmiyordur.