Bir kaç sene daha böyle giderse Nvidia oyuncu tarafına GPU üretmeyi bırakır.
#Nvidia
#akış
#TeknoSeyir


Bir kaç sene daha böyle giderse Nvidia oyuncu tarafına GPU üretmeyi bırakır.
#Nvidia
#akış
#TeknoSeyir


Son bir saat içinde 396 ziyaretçi, 131 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Data center ve Gaming yeşil tonları yapmak mükemmel bir seçim olmuş. Alkış... Other'ı da yeşilin başka bir tonu yapsalarmış.
Yaprak yaprak seyrettirirdi, takip edenlere...
?
İllümünati gözü o.
Bırakacak zaten. Tek tip gpu çıkartıp, yazılım bazında marka modelleme yoluna gidecek (tamamen komplo teorisidir). Yani gpu bir tane olacak, sürücüler ve diğer yazılım yardımcıları modelin 5060 mı, 5070 mi yok ise 5080 vb olup olmayacağını belirleyecek.
Muhtemelen 80 ile 90 da bir daha göremeyebiliriz. Ya da sipariş üzerine üretildiğini duyma ihtimali bile var.
Oyuncu tarafına başka bir deyişle vatandaşa satmayı bırakabilirler ama oyunculuk ölmeyecek tabi ki, oyun sektörü zamanında Levent abinin dediği gibi streaminge dönebilir böyle giderse
inşallah. nvidia oyun dışı kalırsa bir çok firma bu alana girmeye cesaret eder. bence yeni yeni 3dfx efsaneleri doğar. şu an nvidia oyundayken kimsenin dötü yemiyor. amd bile zoru zoruna oyunda. gerekli gereksiz her işlemcisine dandirik gpusunu sıkıştıran intel bile harbi oyuncu olayım dedi barbi oyuncu yaptılar. bu piyasada bir devrim şart.