Selamlar, Türkiye piyasasından temin edilebilecek, 420mm radyatör takılabilen hangi kasalar var? Benim görebildiğim kadarıyla ASUS ProArt kasa bu şekilde, bir de LianLi modeli var sanırım.
Teknoseyir gündemi
#ücretsizoyun#AI#KonuDışı#yazilimcilar#coding#AmazonTR#TozluRaflar#psp#akış#honor#rezillikSon bir saat içinde 337 ziyaretçi, 47 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
https://pcpartpicker.com/products/case/#rad=420&D=16,4,8,2
şu listeden şunları buldum ilk bakışta
NZXT H9 Flow
SilverStone ALTA F2 (82bin tl?)
Corsair 9000D RGB AIRFLOW
Şöyle bir model var yine Asus ancak eğer radyatör kalınlığı fazlaysa ve kasanın beyaz olması sorun olmayacaksa Lian Li daha rahat montaj yapılabilir gibi duruyor. İkisinin de linkini bıraktım.
https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-helios-ii-gx601s-4x140mm-fan-usb-type-c-temperli-cam-siyah-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-87468
https://www.idefix.com/lian-li-o11-dynamic-evo-xl-beyaz-full-tower-e-atx-gaming-oyuncu-kasa-g99o11dexl-w00-p-5438177
Hatta uyuyorsa bu modele de zorlanabilir fiyatı iyi gibi.
https://www.gamer.gen.tr/lian-li-lancool-iii-tempered-glass-rgb-type-c-beyaz-e-atx-mid-tower-kasa_u57326
Bu tam istediğim gibi denebilir ama beyaz istemiyorum.
@leventp Sıyahını kullanıyorum. Sahane kasa. 420 rahatca sıgar. Ben 360 kullanıyorum kasanın ust kısmı yarısı bos kaldı 🙂
Benim kasa Liquid Freezer II 420 A-RGB takılı şu an
Buna da oluyor abi ama arctic modelleri olmuyor öne
https://tr.thermaltake.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.html
NZXT H7 Flow (üst 360, ön 420)
DeepCool CH690 (üst 420, ön 280)
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=17365
Hangi 420? Arctic ise o model 420mm destekleyen kasaların da yarısına sığmaz, aşırı kalın radyatör, standart dışı. Kasaların desteklediği kalınlığa dikkat etmek gerek. Bunu redditte falan araştırmak lazım. Bu soğutucuyu alanlar yazıyor hep kasalara olup olmadığını. Proart kasa bende var, Arctic 420mm sığıyor. Sadece üst toz filtresi kapağının yerine oturması için filtrenin öndeki dişlerini kesmek gerekiyor. Yan dişleri toz filtresini yerinde tutuyor yani kesilebilir bir sorun yok. Yalnız; montaj yaparken; soğutucunun radyatörü fanlarına birleşik çıkıyor kutudan. Onları ayırıp Asus kasanın kutusundan çıkan soğutucu montaj braketini fanlarla radyatör arasına sokup öyle birleştirmek gerekiyor.(Asus manual'de zaten böyle demiş.) Braket direkt radyatöre sabitlenirse sığmıyor soğutucu.
Coolermaster haf 700 e takılıyor olması lazım.
https://tr.msi.com/PC-Case/MEG-MAESTRO-900R