Beyler selamlar, Çin markalı bir elektrikli arac alır mısınız ve Çinli otomobil markalarına karşı görüşünüz nedir? #OtoSeyir
Teknoseyir gündemi
#SamsungTv#BirazMüzik#HaftalıkGündemeMalzeme#alıexpress#silenthill#Microsoft#GabeNewell2026#Surface#Çanta#başkanolursan#OtoSeyirSon bir saat içinde 281 ziyaretçi, 65 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
BYD belki olabilir de diğer markalara pek sıcak bakmıyorum.
canımın ya da paramın kıymeti kalmadığı zaman olabilir. araç konusunda hala güvenim yok kendilerine, biraz daha zaman lazım sanki. aksı kırılan chery'leri ya da olduğu yerde yanan skywell'leri gördükçe irkiliyorum.
Aynen BYD olabilir. Diğerlerini çok şey etmiyorum, Türkiye'de çok satmış Chery modelleri de tercih edilebilir aslında. İlerleyen yıllarda ustası - parçası olur bir şekilde.
Chery kullanıyorum çevremde kullanıyor sorun yok
Sigorta / kasko masrafları incitebilir, gerektiğinde yedek parça beklemesi can sıkabilir. (Doyçland özelinde).