Yapay zekasız yaşayamaz gibi hissetmeye başladım 😀 iş icabı aşırı fazla kullanıyorum. Googleın öğrencilere verdiği 1 yıllık bedava geminiyi almıştım bitince ne yapacağız acaba çok merak ediyorum.
Teknoseyir gündemi
#Instagram#Winrar#hack#007FirstLight#YapayZeka#OppoFindX9Pro#YZ#vivox300pro#AI#SpamMail#vibeosSon bir saat içinde 173 ziyaretçi, 86 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Zehri aldın, maalesef ben bir iki hafta önce yıllık ödeme yaptım, elim ayağım oldu. Drive da cabası.
Evet 5 tb drive da cabası direkt bu işten para kazansam video falan üretsem koymaz da normalde yaptığım iş için ekstra para vermek istemem ama vermezsem de beni çok çok yavaşlatır. Bir de artık herkes bu hıza alıştı örneğin geliyo bana müdür hocam şöyle şöyle bi afiş yapar mısın diyor ve bunu 15 dakikada bekliyor. Normalde en az yarım günlük iş ama artık hızlı bekleniyor.
Ben yapay zekasız da yaşarım. Şu an başkaları kullandığı halde ben kullanmasam hiçbir şekilde rekabet şansım olmaz. O yüzden kullanıyorum.
Tamam işte hocam o yüzden kullanmak zorunda kalınıyor bir yerde bir de gerçekten işleri çok hızlandırıyor saatlerce görsel aramıyorum ürettiriyorum mesela ve tam istediğim gibi üretiyor.
o kampanya'dan faydalanamadım ama aylık 100 tl kampanyasına denk geldim, enpara da %50'sini iade ediyor, 50 tl'ye değiyor gemini.
Pro olmayan sürümü yetiyor benim kullanım için.
Aslında o da çok iyi bence ama görsel ürettirmede falan tıkanıyordu yapamam diyordu bir ara.
@deniz-fidan Görselde birkaç taneden sonra 1 gün bekletiyor. 😀
Bende çok fazla kullanmıyorum artık. Beleş gemini yetiyor. Anca linux konusunda sıkıntı olursa kullanıyorum daha çok.
o ne veriyor ki antigravity de ben de onu kullanıyorum o paket olmasa hiç mi kullandırmıyor?
Ben de son zamanlarda gemini + local llm de kurayım diyorum. 🙂
Cloud ai,cet gepete,gemini 3,5 tane maim hesabi al bunlari kullan ..chat gt ucretsizde yaptiklarimi gemini (ogrenci pro)fullda yapamiyorum
Daha ust versiyon al diyor.baska bir ogretmen arkadasimda bir ust pakat var ,o da baska bir paker oneriyor..
Gemini üst paketi yapamadığı için önermiyor. Ultraya yükselt yazısı hep var.
Hocam neyi yapamadınız mesela gpt mi iyi gemini mi claude mu üçlemini yaşıyorum hala