Bu yenidoğan bebek skandalı başka ülkede olsa o ülke yukarıdan aşağı karışır gündemde başka birşey olmaz bizde anca 3.sayfa haberi oluyor ve kaç gündür sağlık bakanı bile ağzını açıp birşey demiyor. Bu ülke harbiden her alanda dibe vurmuş.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#control#GodOfWarRagnarok#ortaklik#AmazonSon bir saat içinde 205 ziyaretçi, 56 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Öyle ya. Ahlaki çöküş zirvede.
Beyler totoyu kaptırmayalım, uyanık olalım.avi
ülke koşarak sona doğru gidiyor ama bunu anlatamadığımız milyonlar var. o milyonlar bu olayı umursamadı bile ama bol bol arap-israil paylaşımı yaptılar. ülke bölündüğü zaman bile anlayabileceklerini sanmıyorum.
Denetleme sistemi düzgün çalışsa hiç kimse istediği gibi at koşturamaz
köftecide binde 1 oranında domuz eti çıkması daha çok ses getirdi. ülke olarak önceliklerimiz çok saçma. bebeklerin öldürülmesi o kadar sorun değil ama aman ağzımızdan domuz molekülü geçmesin.
.
domuz islamın en kalın kırmızı çizgisidir. domuz yemede ne yaparsan yap.
Millet vekili ve bakanlar yani TBMM çatısı altındakiler senden benden sokaktaki adamdan seçilmezse düzelmez böyle şeyler. Biz zenginleri vekil seçiyoruz .
evet vekilleri biz seçmiyoruz, aslında partileri bile biz seçmiyoruz artık. mecburen bir tarafa itiliyoruz. insan gibi uygulanacağını bilsem dar bölgeli seçim olsun derdim de onun da bir hile hurdası bulunur yine vatandaşın zararına uygulanır diye korkuyorum.
bir şekilde vekillerin güçlenip parti başkanlarının gücünün azaltılacağı bir sistem lazım ama hiçbir parti başkanı buna yanaşmaz 🙁
Turkiye gundeminden yoruldugum icin haberleri, detaylarini cok okumamaya calisiyorum. Bu haberi Halk tv'den alinmis bir kesitten izledim. SGK'yi dolandirmak icin yogun bakimlara gereksiz yere hasta yatiriyorlarmis ve bunlarin bazilari da bebekmis. Buraya kadar olan kismi zaten fena da, bebekler yogun bakimda kaldilar diye neden olmusler onu anlamadim? Sonucta hastalik vs. durumlarinda bebekler sagliklari stabil duruma gelene kadar kuvozde kalabiliyor. Dolayisiyla yenidoganlarin bakimi icin takip edilen belli bir prosedur olmali. Bu bebekler bir de sagliklilarmis. Dolayisiyla gereksiz yere ailelerinden ayri kalmalari disinda bir sorun olmamali.
Duydugum kadariyla bu cete, her ne demekse, hastanelerin yogun bakimlarina hasta gondermek icin anlasma yapmis. Fakat hastanelerin yogun bakimlarinin isletmesini ustlenmemis. Yogun bakimlarda yine bu hastanelerin calisanlari varmis. Yogun bakima gelen hastalar, hasta bile olmadiklari halde hayatlarini kaybediyorlarsa bu cetenin otesinde bir rezalet yok mu ortada?
yoğunbakım gereklerini de yerine getirmiyorlardır. para için sağlıklı bebeği yoğun bakıma koyan bunu da yapar.
@agah getirmiyorlar zaten, çocuğu zorla o tip yoğun bakıma yatırılan bir baba çıktı konuştu yoğun bakımda doktor yoktu oradan şüphelendim dedi.
Muhalefet muhalefet değil ki?..
Aynı hükümet gibi. Recep v2 geziyor gülücük atıyor. Teröristlerle poz çiziyor.
Hükümet basınıda bunları yayınlıyor.
Bu tiyatrodan kurtulmamız lazım abi.