326 liraya aldığım Grundig CM4020 çay makinesi ile ailemin hayat kalitesini artırmaya kararlıyım. 😀

326 liraya aldığım Grundig CM4020 çay makinesi ile ailemin hayat kalitesini artırmaya kararlıyım. 😀

Son bir saat içinde 238 ziyaretçi, 76 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Kettle alıyorsun yanında çay da yaparım diyor. Özelliği bu işte iyi bir kettle ama kötü bir çay yapıcı 🙂
Güle güle kullan Umut hocam.
Hem doğalgaz yakmıyorsunuz hem de çok hızlı demliyor makine. Demlikle 15 dk'da kaynayan su çay makinesinde 5 dk'da kaynıyor. (Tabi demledikten sonra altını doldurup tekrar kaynatmak lazım. Çayı dinlendirmek de şart öyle hemen alınmaz.) Ayrıca sıcak tutma modu da var. Kaynatmaya geçmezsen az bir elektrik harcamasıyla uzun süre sıcak tutuyor çayı. Temizlemesi daha kolay. İlginç bir şekilde de faturaya çok kötü yansımıyor.
Vay beee. Örnek evlat. Biz faydasızlığa devam 😁
@theo Yok hocam. İlginç tarafı o işte, kabartmıyor 😀 Her gün aktif kullanıyoruz. Memlekette annem ve babam bizden fazla elektrik ödüyor. Bizde TV-PC her şey açık olmasına rağmen.
https://www.hepsiburada.com/grundig-tm-7981-1650-watt-delisia-cay-makinesi-p-HBV00000OSBQ2?magaza=Grundig%20T%C3%BCrkiye
Bende bu var. Sürekli kaynatıyor suyu, bir zaman sonra kapatıyorum. Acıtıyor çayı. Bir önceki de soğuk tutuyor diye almıştım bunu.
Bu makinalarin yaptığı çay demlik çayın yerini tutmuyor.
Milletin cebinden parayı kapmayi seviyorlar,
Zaytung haberi gibi olmuş kullanılan dil bakımından: Umut Koçak 326 liraya aldığı Grundig CM4020 çay makinesi ile ailesinin hayat kalitesini artırmaya kararlı.
Bizde bunun Arçelik versiyonu var, iş görüyor, hatta iyi iş görüyor, suyu ocaktan hızlı ısıtıyor ve çayı da iyi oluyor kireçlenme çaydanlıktaki kadar olmuyor. Güzel ürün. Muhtemelen bu da bizdekinin aynısı. 😀
Bunun yorumlarında bir iki beğenmediğim bir şey gördüm, bende Arnica aldım. Evdekiler çok memnun.
Tefal klonu gibi özellikleri aynımıdır ?
Hayırlı olsun. Bu arada vatanda bunun kapasite olarak biraz daha büyüğünü ve 2200W olan Goldmaster'ı 299 liraya alabilirdiniz.
Son durum nedir, memnun musun?