Satsam mi satmasam mi bilemedim... marka model : msi rx 5700 xt mech. Alali 3 hafta oluyor. amazon.com.tr den aldim faturasi vs herseyi var. Kartta hic bir sorun yok. Karttan memnunum ama pub g diye almistim. pub g yide hic ama hic begenmedim. hic videolarda izlenilen gibi keyifli degil ( kozmik karinca izliyordum adamin anlatisi falan insani pub g ye tesfik ediyor 🙂 )

Velhasili kelam kullanmiyorum artik. oyunla zaten isim yok arada pub g oynarim diye almistim pub g de hic umdugum gibi degil. APC UPS cihazi kullaniyorum. kart bostayken 30 watt tuketiyor. o yuzden soktum. elektrik kesintisinde zamani bos yere daraltmamasi icin. islemcim ryzen 3400g. onla goruntu aliyorum zaten.

Ilerde acaba baska bir sey icin isime yarar mi yoksa elden cikarmak mi mantikli bilemedim. dolarda yukseliyor satsam bir daha heralde boyle bir seyde alamam. Butcemi epey zorlayip almistim. Ne yapsam bilemedim. Saygi cercevesinde her turlu fikre acigim. ( oyun oynamiyorum ama photoshop vs gibi kendimi gelistirecek uygulamalar ogrenmek isteyebilirim ilerde onlarda ise yarar mi bilmiyorum )

BeğenFavori PaylaşYorum yap