Kötü günler yaklaşıyor dostlar, özellikle BTK başkanının "kullandığın kadar öde" felsefesini benimsemiş olması ve övmesi ayrıca bu yeni kota işine hiç girmemesi dostlar şunu diyeyim sadece cidden hiç iyi günler gelmediği açık seçik ortada.

https://www.youtube.com/watch?v=tFfM43HmYRs

AKN AÇIKLAMASI

Adil Kullanım Noktası (AKN) tarifelerden faydalanan bütün abonelerin, AKN ile belirlenen veri miktarına ulaştıklarında hiçbir ek ücret ödemeyeceklerini söyle...
BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Mehmet @mehmet

    birde ne kadar su içerse o kadar ödeyecek örneği bu başbakanın bulut faciasından sonra ikinci infialdir. Geçmiş olsun Türkiyem.

  • Ercüment @ercuments

    Ne bekliyordunuz. Alt yapısını satan bir ülkeyiz bizde akla mantığa yatkın halkı düşünen iş mi çıkacak sandınız.

  • Ercüment @ercuments

    2 kullanmadığında ne oluyor söyleyeyim. Hiç bir giderleri olmadan para kazanıyorlar. o parayı her türlü ödüyorsun kontrat olduğu için.

    Bu millete 2 seçenek sunuyorsun doğru ve kolay olarak çoğunluk kolayı seçiyor. Bu zihniyet değişmediği sürece bunlar normal.

  • Zdmr @zdmr

    O dediğin şeyin olmasına imkan yok.

  • Zdmr @zdmr

    @recden Sen yaparsın ben yaparım, işi internet üzerinden olan yapamaz onu demeye çalışıyorum.

  • Mustafa İMECİ @mimeci

    hiç bir ek ücret yok ama tarifelerin fiyatlarında artış var kusra bakmayın bizde böyle

  • Zdmr @zdmr

    Elhamdülillah başkan, keşke anlayan biri çıksaydı da o elhamdülillah diyeydi.

  • lterlemez :) :\ :( @lterlemez

    Money money money, must be funny, in the rich man's world....

  • Mehmet @mehmet

    Asıl nokta dostlar ne? ben çok iyi anladım bu videodan çok aydınlandım sağolsun buyuklerimiz, videonun sonunda bir gidip ellerini öpmediği kaldığı öve öve bitiremeyip nasıl teşekkür edeceğini şaşırdığı şirketler ve isimleri duyunca zaten olayı anlayıp haa diyorsunuz.
    neden iki sene sonrasi için yani 2019 da kota muhabbeti son bulacağınıda açıkladı; ülkemizde kontratlar iki sene üzerinden yapılıyormus yani iki sene bitsin sonra yeni sözleşmeler ile yeni tarifeler ile şirketler güzel sevsin diye ayrıca bizatihi beyefendinin belirttiği kendi söylediği erken sözleşmeden çıkar isen yüksek meblalardaki ücretlerden bahsetti, lan diyorum ama lan kelimesi bile bu sayın yetkili beyefendi için güzel bir ifade olarak kalıyor; madem yetki sende madem diyorsun ki bu şirketler kanını emiyor vatandaşın yüksek ücretler istiyorlar ve diyorsun ki keşke bizim elimizle olmasa idi keşke şirketler kendi uhtelerinde yapsaydı ama yapmadılar bizi mecbur bıraktılar işte beyefendi kendiniz durumu özetliyorsunuz şirketler asalak gibi kan emiyor vatandaştan el atsana bu cayma bedeli ne arkadaş diyip masaya yumruğunu vursana, vatandaş devlet için değil devlet vatandaş için çalışacak sayın yetkili artık devletide geçtim direk vatandaş kapitaller için çalışıyor. Sende yetkili bu kapitallerin yetkilisi olmuşsun biz vatandaşların değil!.

  • Player 1 @player-1

    Ben kullandığın kadar öde mantığına karşı değilim. Adam gibi tarife yapsalar kotalı tarife alırım. Şu zamanda hiçbirşey yapmasan tek kişi 200-300 gb'ı rahat kullanır. Versin 250gb kotayı 35 liraya sonrada gb başı 0.10 tl ücret istese tamamdır. 750 gb veri kullansan 85 tl para ödersin. Zaten kaç ay sürekli 750gb veri çekeceksin ki? Çekecek olan da parasını da ona göre verir.

  • Albuquerque @albuquerque

    Bence mantıklı ama piyasada rekabet yok ki. Ttnet tekeli var. Alternatifi ne kadar korusanda Ttnet aşırı güçlü. Mobildeki Avea Vodafone turkcell rekabeti gibi rekabet olamaz ki. Niye mantıklı olduğunu söyleyeyim. Az kullanan az ödesin çok kullanan çok ödesin. Yada çok kullandığın ay çok öde az kullandığın ay az öde. Ancak fiyatlar 100 gb 25 lira 200 gb 50 lira 300 gb 70 lira 500 gb 100 lira gibi olmalı. Tabi bu tarifelerde hız sınırı da zaten olmayacak. fiyatları ise btk düzenleyecek. Firmalara bırakırsa o iş olmaz. Tavan fiyat belirleyecek. Bunun üstü olmaz ama altında istediğiniz şekilde rekabet edin.