#kindle #paperwhite alacağım ( hediye olacak ). ilk defa bu tarz bir ürün alıyorum. iyi bir seçim mi ? 2 tane daha üst modeli var ama aralarında pek fark yok diye okudum ekşide. Kılıf zaten alacağım, kılıfa ilave ekran koruyucu almak gerekir mi ? Ekran koruyucu için googleladım biraz ama düzgün birşey bulamadım. Var mı daha önce alan ? #akış
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#control#GodOfWarRagnarokSon bir saat içinde 141 ziyaretçi, 9 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Farklı amaçları var. Ama en önemlisi tek amacı var kitap okumak. Bunun için de aya robot göndermeye yarayacak kadar iyi bir işlemciye de gerek yok.
Kılıfı aliexpressten al ucuz ve kaliteli çoğu satıcı yanında ekran koruyucuda gönderiyor.
Sürekli kullanıp kulanmayacağınızı bilmediğiniz bir ürüne bu kadar para vermeyin. Bir süre sonra satmak ya da çekmeceye kaldırmak isteyebilirsiniz. Gidip Kobo ya da daha önceki nesil ikinci el Kindle PW alın. Çünkü hepsi aynı işi görüyor. Işıklı olması bence elzem ama onun haricinde ekran kaliteleri çok da farketmiyor. 3 sene önce 180tl'ye almıştım. 120$, şimdi de o kadar ama hem dolar hem de buradaki satıcılar sağolsun 600tl olmuş.
Bir de buraya bakın
https://www.facebook.com/groups/KindlePazari/
Merhaba , yukarıda kendime alacakmisim gibi yazmışım , ancak hediye olacak. Dolayısıyla 2. El olması mümkün değil. Almışken de düzgün birşey olsun istiyorum.
@deniz-karaduman Bilmiyorum, tek bir amacı olan bir cihaz için 600tl fazla geliyor bana ama siz bilirsiniz elbette. Ekran koruyucu da alabilirseniz alın, ekranı cizilebiliyor, benimkinde bir tane var ama ben yanımda taşımıyorum, hep evde duruyor, yine de çizik oldu. Sert kılıflardan alın ön tarafını da koruyan. Ben aliexpressten almıştım, burada bakmadım hiç ama bir tane alın gerisini kendisi alır, yurtdışında güzel kılıflar var.
Tablet başka birşey , ama drda ben de bir kurcalayim . Dr fiyatı ne kadar?
@erkanozdemir alet ağır mı değil mi bir fikrim yok , hiç kullanmadım . Ama dediğiniz gibi çok ağır calisiyorsa kötü.
Normal tabletle sürekli kitap okunmaz dostum. 700 tamam çok. 400 liraya mis gibi Kobo'lar var. Az para vereyim derken gözleri kaybetmek olmaz.
@cemturgor fiyatını göz ardı edersek kobo mu daha iyi yoksa bu mu?
@erkanozdemir Hocam sen hiç saatlerce tablette kitap okudun mu? Birkaç saat tablette kitap oku sonra da git bu tarz bir kitap okuyucu ile oku gör farkını.
Bende DNR da denedim kasmıyordu normal akıyordu cihaz. Sizin denediğinizde bir sorun olabilir.
@deniz-karaduman Hocam Kindle bu alanda ün yapmış bir marka ama Kobo'nun da ondan aşağı kalır yanı yok. Modellere bir bak değerlendir. Kobo da gayet iyidir.
Cihazı kullanmadan böyle kesin yargılarla yorum yapmak çok acımasızca ve yanlış. Bir tablete göre çok farklı bir deneyim sunuyor zaten bunların adı tablet değil. Bir bisiklete bu nasıl kamyon 10 ton çekmiyor demek gibi bir şey bu. Ben aldığımda 340 küsur liraydı görece makuldu o zaman. Heleki amerika satış fiyatlarının bir kaç kitap parası olduğunu düşürsek çok pahalı olduğu bir gerçek. Siz bence ikinic el alın. Şahsen ben tekrar alacak olsam ikinci el alırım fiyattan dolayı. İsterseniz size canlı bir kindle pazarı linki atarım FBde 🙂
Hediye olacak bu, dolayısıyla ikinci el olmaz. Bundan alacağım herhalde, hemen hemen karar verdim gibi.
@deniz-karaduman Ben buradan gidip almıştım zamanında 🙂 Deneme için ürünleri vs var gidip almak istersen deneyebilirsin 🙂 http://www.istanbulbilisim.com.tr/amazon-new-kindle-paperwhite-2016-black-elektronik-kitap-okuyucu-fiyati,216068.html Hayırlı olsun şimdiden ama alacağın insanın kitap okuma alışkanlığı olması yetmiyor böyle şeylere açık olmalı. İlk başlarda çok fazla karşı çıkan arkadaşım vardı bulamadığı bir kitabı buradan okumak zorunda kaldı sonrasında fikri değişti ancak yinede ilk tercihi olmaz biraz ihtiyaç meselesi bu iş. 🙂
Yaklasik bir senedir kullaniyorum, cok memnunum. Diger modelleri de denedim, en ideali paperwhite diye dusunuyorum. Onunu de kapatan kiliflar var, miknatisli ve uyumlu olanlardan alirsaniz kapagi actiginizda tekrar tusa basmaniz gerekmiyor kilit ekrani icin. Onun disinda ekran koruyucuya gerek duymadim ben.
Ekran kolay çiziliyor gibi okudum bir kaç yerde, siz böyle bir sorun yaşadiniz mı?
Kılıf olarak şu mıknatıslı kiliftan almayı düşünüyorum. https://goo.gl/V0lxVD
Benim kilifim ile birlikte gelmisti ekran koruyucu ama hic kullanmadim. Esimde de var ayni cihazdan o da bir yildir yogun sekilde kullaniyor ama iki cihazda da herhangi bir cizik vs olusmadi bu kadar surede.
Kasmak degil, e-ink ekranin calisma prensibinden size oyle geliyor olabilir. Goz yormasi vs her sey bir yana, pil omru herhangi bir tabletten cok daha fazla.