tunnel bear dan ücretsiz üyelik aldım. Türkiye ye özel 2.5GB yapmışlar ancak beni dünyanın başka yerinde sanıyor ve faydalanamıyorum bundan. Sizde durum nasıl?
İşin garip tarafı googlea ben neredeyim diye sorduğumda doğru şehri gösteriyor. Peki google nasıl anlıyor nerede olduğumu? IP tek başına yeterli olmaması lazım.
#akış #tunnelbear #VPN #internet #uydunet #ttnet #turktelekom

Beni Bermuda Şeytan Üçgenin de gösteriyor
herkezde 500 mb sınır vermiş bana 40 gb ne özelliğim var bende anlamadım.
ahaha
otomatikte dns...
webrtc diye bir protokol var açık ediyor konumu o olabilir.
http://www.ipleak.net şurdan bak açıkken vpnin
VPN'e rağman firefoxta gerçek IP mi gösterdi. about:config den media.peerconnection.enabled kısmını false yapınca gösteremiyor gerçek IP yi
@ela Chrome'de de webrtc leak prevent eklentisi ile kapatılıyor ancak.
@ad33p Chromun kendi ayarlarından kapatmak mümkün değil okuduğum kadarıyla. Zaten hiç güvenmiyordurm onada 😀 İsabet olmuş. Firefox, safari ve opera benim favorimdir.
Google sizi şöyle buluyor.
Android telefon kullanıyorsanız ve wifi ile modeminize bağlanırsanız Google, Android telefonun GPS bilgilerini okuyup modeminizin yerini tespit ediyor.
masaüstünde de buluyor. gps yok pcde.