Kuşadası'nda yaşayan arkadaşım bir süre bende kaldı, yoğurt lazım oldu, dur ben gelirken alırım dedi, migros tan Tire süt almış, yoğurt valla, yiyin yedirin.
Teknoseyir gündemi
#SpigenRezaleti#androiddeveloperVerifier#BirazMüzik#gününşarkısı#telefon#havatemizleyici#HaftalıkGündemeMalzeme#spigen#SpigenKılıfSon bir saat içinde 411 ziyaretçi, 78 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
yarasın
tire ürünleri burda çok lezzetli. birde binvezirin ayranını çok beğeniyorum kullanıyorum.
- süt
#Reklam nolur nolmaz
😀
@gt710gaming ulan kaliteli bir şey paylaştık faydalanın diye.
@ronniejamesdio tahsildaroğlu benim peynirim
İzmir, Kuşadası bu bölgede iyi yoğurt sorunu yok, Tire tipi bir kaç marka daha var. Ama Tire güzel de çok pahalı. Şu ara en ekonomik Migros Tava yoğurdu, içinde ne var bilmiyorum ama diğerlerine göre aşırı ucuz. O nedenle üç kez Migros tava bir kez Tire alıyorum. Bir de pandemi zamanı İzmir'de yaşarken a101'lerde çok daha ucuz oluyordu. Son durumu bilmiyorum.
Son Tahsildaroğlu vukuatından sonra A101 ürünlerine güvenim azaldı.
@arandur a101 ürünlerine güvenin zaten niye vardı ki?
@arandur Vukuatı neydi.
@alpolic_fr Tahsildaroğlu gibi kaliteli bir markanın ürünü olmasına rağmen A101'de satılan Klasik Kırık Beyaz Peynir ürününde Listeria bakterisi çıktı. Ki bu ürünü daha önce ben de alıp (Tahsildaroğlu'na güvenmeyip hangi markaya güveneyim?) aşırı beğenmiştim.
@arandur ben de geçen arkadaşta bir peyniri çok beğendim, Tahsildaroğlu dedi, alacaktım, bu olay çıkınca şüpheye işte, almadım. Bu olayda bozulma, a101 kaynaklı mı Tahsildaroğlu mu? onu pek anlamadık.