Çaycı Hüseyin: "Ç(zam)ylaaaaaaaar..."
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#FilmTavsiyesi#Fedora#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulaması#projectfootballdevlog#Huawei#SonySon bir saat içinde 157 ziyaretçi, 41 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Her yerde inanılmaz bir fiyat gazlaması var. Yahu ne oluyoruz? En basitinden 2-3 gün aldığım wifi 6 adaptör bile 400tl zam yemiş. Sepetimdeki takip ettiğim bir kaç üründe de fiyat artışı olmayan yok.
E bizim maaşlara zam mı geldi bizim haberimiz yok. Hem zam gelse bile; fare kaç, kedi kovala işine dönüştü artık.
O zamlar, emekliler için. Emekli zamcık aldı ya.🤬
Decathlon'dan geçen sene 200 liraya aldığım çorap 550 lira olmuş.
Galiba doları bir süreliğine hızlı bırakacaklar, millet de duymuş (ya da bir şekilde duyurmuşlar) zam yapıyor sürekli. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Asgariye zam konuşulmuyor çünkü bir süredir.
Bu arada temmuz memur maaş zammı zamanı, yapılan zammı bir şekilde geri almaları gerekiyor.
temmuz itibariyle kurdun dişine kan değdi. doa mevzusunu bahane edip şişe sulara zamla başlayan furya da herkes kafasını kaldırıp "başlıyor muyuz beyler" dedi. diğer taraftan AI ile birlikte işsizleştirme furyası da devam ediyor, nerede patlayacak bakalım.
ohhhh ohhhh diyen birilileri aklıma geliyor neyse. toplum hak ettiği ve çoğunluğun istediği şekilde yönetiliyor.
Daha yüksek fiyat daha çok vergi demektir. Faydalı 👏
*