şu montlar nasıldır, kullanan var mı? yağmurlu havada su geçirmesin, kışın da içine bir kapşonlu ya da sweatshirt giyerek kulanabilsem yeterli. omni-heat li columbia lar güzel de fiyatları yüksek.
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#ikinciel#original#televizyon#20#FilmTavsiyesi#Fedora#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulamasıSon bir saat içinde 240 ziyaretçi, 17 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
iyi bunlar, ama hava azcık sıcak olursa giyilmiyor çok terletiyor.
karlı havalarda kullanılabiliyor mu hocam yoksa pek fayda sağlamaz mı?
@ammavelakin su geçirmezliği ortalama üstü diyebilirim, tabi benim aldığım model 4-5 yıl önceydi, şu an nasıldır bilemiyorum.
Decathlon montları bile 1500 lira olmuş, abi yazık bu ülkeye ya.... 🙁
6-7 senedir quechua montla kar-kışta da çıktım, dolapta daha kalın ürünler de var ama ondan başkasını giymiyorum. iyidir bu, hayırlı olsun.
Yahu disarisi 2 haftadir -12 ve alti. Bir kere boyle acayip mont giymedim. +8'de ne giyiyorsam aynisi.
Soguk havada katli giyineceksin. Hava arada sikisacak. Montun su gecirmez, ruzgar gecirmez ortalama bir sey olsa yeter.
Ha kar hikingine filan gideceksen goretex alacaksin onlar zaten ayri kategori.
Benzer fiyatta ama daha kaliteli sanki:
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-yelkenli-kalin-mont-sailing-100/_/R-p-343715?mc=8772478&c=MAV%C4%B0
Gündelik şehir hayatına gelmez bu modeller.
@arandur ne açıdan hocam, ağırlık falan mı yolsa genel performansı mı yeterli olmaz?
@ammavelakin ağıza gelen ön kısmı kullanışsız.
Soguktan ve yağıştan korunmak için güzel , sadece biraz agır geliyor bana bu mont birde pek hava almıyor hava ısınınca terletiyor
Hava alanları goretex falan oluyor ki fiyat aşırı yükseliyor bu durumda.
Geçen ay bunun mavisini aldım, fena sayılmaz, elyaf dolgulu hafif ve sıcak tutuyor, kar kıyamet olacak ki öyle giyinin, 10-15 derece arası terletiyor baya. Dış astarı su geçirmiyor ilk başlarda ama 2-3 seneye o da bi yerlerden sızdırır muhtemelen, birde naylon kağıt gibi hışır hışır ses çıkarıyor.
Bu montu 2 yildir Almanyada giyiyorum. Cok sicak tutuyor. Özellikle sirt bölgesi ic tarafta polardan. Su gecirmezligi ilk basta iyiydi fakat ben gecen kis sonunda ve 2 hafta önce makineye atmistim. Uzun süre yagmurda veya karda kalinca suyu cekmeye basladi simdi. Alirsaniz dikkat edin.