Gürgençler web sitesinden alışveriş yapmayın. “En geç 3 iş gününde kargoya verilir” denen akıllı saat siparişim bugün 3. iş günü de dolmasına rağmen kargoya verilmemiş. İşin kötüsü bi iletişim numaraları yok, müşteri hizmetleri yok. Epostaya da yanıt vermiyorlar. Siparişi iptal etme seçeneği de yok. Dolandırıldım gibi hissediyorum ama bakalım. Gürgençler Apple asla tercih etmem artık.
#akış #gürgençler #apple
Zorun neydi böyle bir sitede alışveriş yaptın
İndirimliydi. 🙁 Apple Yetkili Satıcısı bir de, güvendik hata ettik. Siparişten sonra mail bile gelmedi sipariş alındı diye falan. Parayı şak diye çekti ama.
Kredi kartından pazar günü erken saatte facebook reklamı satın alınırsa bu site yüzünden olabilir. Kredi kartını güncelleyin.
🙁 Başınıza mı geldi?
@nakah Uzun zaman oldu, ders oldu deyip peşini bırakmıştım. Geçenlerde burada gördüm, hala aynı yöntemle kredi kartından çekim yapıyorlarmış.