[SATILDI]
↘️ Fiyatı 2.500₺'ye indirdim. 🔋 Sürpriz şekilde aniden gitmediği sürece pil değişimi gerekmez, hem pil sağlığı iyi görünüyor hem de şarjı gayet makul şekilde dayanıyor.
#Satılık #ikinciel
[SATILDI]
↘️ Fiyatı 2.500₺'ye indirdim. 🔋 Sürpriz şekilde aniden gitmediği sürece pil değişimi gerekmez, hem pil sağlığı iyi görünüyor hem de şarjı gayet makul şekilde dayanıyor.
#Satılık #ikinciel
Son bir saat içinde 236 ziyaretçi, 76 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
hangi şehir ve uygulama destekleri ne durumda hocam? mesela banka uygulamaları, whatsapp youtube ve spotify gibi.
İstanbul. Kullanamadığım ya da güncelleme almayan bir uygulama yok. iOS 15'in güncellemelerini de almaya devam ediyor.
bence fiyat iyi abi dahada düşürme letgo felan dene
Bence de çok iyi çünkü cihazın durumu gerçekten çok iyi. Yeni telefon diye alınmaz tabi ama farklı amaç için lazımsa bu fiyata böyle bir telefon bulunması zor. 1 yıl pasif kalan telefonun IMEI kaydını düşürme uygulaması getirmeseler yedek olarak tutardım. Letgo'ya da koydum da burada tanıdık birileri ile halletmeyi tercih ederim.
Anneme alacaktım böyle bir cihaz. Neyse sağlık olsun yetişemedik. 😅
Geç gördüm, güzel fiyat alan mutlu olmuştur.
Vay be Cihazı 2500 tlye anneme almıştım. Tam da o dönem beyin kanaması geçirmişti kadıncağız. Çok şükür iyileşti. Neyse sadece pilini Deji Max ile değişerek 3 sene sorunsuz sıkıntısız kullandı. pilini de cihazı aldıktan 1.5 yıl sonra değiştim.Geçenlerde kendisine Samsung Galaxy A36 5G aldım ve cihaz boşa düştü. Bugün de birine 2400 TLye sattım. @umit2050 hocam da 3 yıldır aktif değil. Tertemiz cihazdı gerçekten de bu vesile ile tekrar teşekkürler @umit2050