İki aylık kullanım sonucu tuşların hali . Oyun oynuyoruz da bu kadar da olmamalı 🙂
Model Acer Nitro 5 AN515-55. Ayrıca klavye almam gerekiyor gibi duruyor . Çok da pahalı olmayan mekanik klavye önerilerine açığım .
Birkaç model buldum da emin olamadım .
Örnek 2: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-miiiw-oyun-klavyesi-ithalatci-garantili-p-HBV00000Q60JF

2 ayda kimyasal falan kullanmadıysan o hale gelmemesi lazım.
Eğer dediğin gibiyse; gerçekten malzeme kalitesi çöpmüş bilgisayarın.
Yok hocam herhangi bir kimyasal kullanmayı geçtim ıslak mendil dahi kullanmadım. WASD tuşlarına diğer tuşlardan farklı bir beyaz şerit eklemişler . Bence bu etkili oldu .
Yuh! Gönderin servise değiştirsinler. 2 ayda bu hale gelemez
Hakikaten sinir bozucu
MSI mesaj at yardımcı oluyorlar. Desteği güzel MSI firmasının mesaja satın alma tarihini, görselleri at.
acer miş bu, bende msi var gram solma yok şükür 😀
@makineci acer normal ya 😀 tip var malzeme yok ürünlerinde , belki onlarda yardımcı olur bi denemek lazım
@isasntrk Hiç garantisiyle uğraşmak istemiyorum bu pandemi döneminde . Tip var malzeme yoka katılıyorum 🙂
Görünce benim bile sinirim bozuldu. Laptop bakıyorum şu sıra Acer ve HP arasında kalmıştım. HP'ye yönelip onu bi araştırsam daha iyi olacak herhalde.
Bunun dışında 1650Ti memnun ediyor mu diye sormak isterim bir sürü inceleme vs. var izledim de zaten ama vaktiniz varsa 2 kelam ederseniz güzel olur.
Tabii hocam ne demek . Benim model i7 10750h - GTX 1660ti - 16 GB Ram ve 512 GB SSD Full HD 144hz . Ürünün performansından yana herhangi bir şikayetim yok açıkçası . İşlemci sıcaklığı Crysis 3 hariç 🙂 abartı bir sıcaklığa çıkmadı . Yanlış hatırlamıyorsam 90 derece üstünü görmüştüm. Ekran kartına gelirsek bir çok oyunu rahatlıkla oynatabiliyor ; LoL-cs go- valorant tarzı oyunlarda hiç sıkıntısı yok . Ekran çerçevesi ince ama ben kapatıp açarken ekranı tedirginlik duyuyorum sanki sert bir müdahalede kolayca zarar gelebilecek gibi . Ekran da ölü pixele rastlamadım fakat ışık sızması webcamin etrafında beklediğimden daha az var . Gece siyah bir ekran hariç beni çok da rahatsız etmedi. Ben aklıma gelenleri yazdım başka sorularınız varsa da elimden geldiğince yardımcı olurum.
@hhgultekin Çok teşekkür ederim.
@jepping Rica ederim .
@hhgultekin Çok kararsızım şu sıra bi ona bakıyorum bi ona. Araştırıp duruyorum ama yeni bilgi de edinemiyorum 😀 Aklım HP diyor ama gönlüm Acer 🙂 Acer'in kasa tasarımı çok iyi görünüyor gözüme. Soğutma konusunda baya başarılı bir tasarım gibi duruyor. HP olanın tek artısı ssd kapasitesi daha yüksek. Yalnız kullanıcılar fanların havayı doğrudan ekranın alt tarafına çarptırdığını söylüyor soğutma performansını etkiler gibi geldi. Öte yandan Acer'in ekranının renk gösterimi için başarısız deniyor HP'yi bilemiyorum. Sizce laptopunuzun ekranı başarılı mı?
https://ssl.www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=2100004380#!tab=features
https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/NH.Q9HEY.006
@jepping Sizin şu anki durumunuz bana iki ay önceki halimi hatırlattı 😀 HP Omen 15 almak için para biriktirmeye başlayıp en son gelen zamlar sonucu Acer aldım . Ekran konusunda bir karşılaştırma yapamayacağım maalesef çünkü HP modelini canlı deneyimlemedim.
Acer için şöyle bir inceleme buldum : https://www.notebookcheck.net/Acer-Nitro-5-AN515-44-Laptop-Review-AMD-dating-Nvidia.478287.0.html
Sadece kendi laptopum özelinde renklerden yana bir sıkıntım yok. Aklıma gelmişken ekran tarafında tek yaptığım ayar renk doygunluğunu artırmaktı. Bu belkide benim Samsung'un amoled ekranlarındaki abartı renkleri sevdiğim içindir 🙂 artık onu bilemiyorum.
@hhgultekin Tekrar teşekkür ederim. TR şartlarında zırt pırt laptop değiştirilemeyince böyle ince eleyip sık dokumak için uğraşıyoruz. Acer mantıklı geliyor 🙂
Tavsiyeniz için teşekkür ederim en azından servisiyle iletişim kuracağım. Fakat laptopu yollayın derlerse zor durumda kalırım , uzaktan eğitim için ikinci bir laptopum yok maalesef.
İşin kolayına kaçıp ya yapıştırma ya da boyama yapıyorlar, sonu böyle oluyor. Hadi yaptın, bari karakterleri kazı ki hiç olmaz ise harfleri görelim.
Diğer tuşlardaki gibi WASD tuşlarını sade şekliyle de bıraksa daha iyiydi .
wasd tuşların üzerine şeffaf kaplama yapıştır.
Fiyatı da nispeten uygun geldi listeme aldım teşekkür ederim.
@korayer Blue switch sesli mi oluyordu? 🤔 Tam hatırlayamadım.
Kontorol ettim de red veya brown switch almam gerekiyor.