Turuncu siteyi* takdir ettim. Artık ratingi kaçırmayalım mı dediler ne dediler bilemiyorum ama bu malum Rekabet Kurumu kararının daha geniş tüketici kitlelerince duyulmasına katkıda bulunmuşlar.
* Kötü ağzımız alıştı bu tabire: donanimhaber'i kastediyorum.
Adı nedir bu sitenin ? teknosa.com mu ?
dh
@simulasyon Herkes hangi siteden bahsedildiğini biliyorsa adını gizlemenin ne anlamı var. Domuz demek değil yemek günah. Sevmiyorsanız kullanmayın. Tabi bu isim gizleme olayını sevmediğiniz için yapmıyorsanız o ayrı.
@yunus__sarigul sevmeyenler bazen o ifadeyi kullanabiliyor al faydalan mantığını güdüyorum ben 😀
@yunus__sarigul kim alıştırdı bilmiyorum turuncu site tabirini daha sık kullanır oldum. Gizlemek için kullanmıyorum, ağzımız alıştı.
@yunus__sarigul gizlemekle alakası yok direk lakap gibi düşün
@alper-kutlu bana öyle gelmişti de alakası yokmuş. Merak ettiğim için sordum.
Bundan sonra gündemi buradan değil bu arkadaşlardan takip ederim. Kendileri bana biraz itici gelirdi ama yanlış değerlendirmişim.
Exper iyidir!
(Takdir ettik de o kadar da değil yani)
Dizelgate VW de sektörün kralı ama Bond abi hala Aston kullanıyor 😛
Pek takip etmiyorum ama kitlelere ulaşma konusunda gerçekten başarılılar. Mesela adil kullanım kotası düzenlemesinde rolleri büyük.