Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Kazak dilinde Kiril alfabesinden Latin alfabesine geçme talimatı verdi. #TSHaber
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#control#GodOfWarRagnarokSon bir saat içinde 141 ziyaretçi, 9 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bu basit bir iş gibi görülebilir ancak aslında çok zor ve büyük bir olay. Tek başına oradaki Rus etkisinin büyük ölçüde kırılması anlamına gelir ki; Rusya buna izin verir mi bilemiyorum. Çünkü Rusya'nın tesiri çok güçlü Asya devletlerine.
Sonunda
Tüh, bir gecede cahil kalıcaklar.
dedelerinin mezar taşını okuyamayacaklar 🙁
ince
Bir gecede cahil olacaklar.
dedelerimizin mezar taşlarını okuyamıyoruz
Kazakistan ve Nazarbayevi gerçekten çok takdir ediyorum. Özlerine dönebilmek için büyük uğraş içindeler.
Biz paradan altı sıfırı atarken de 'imkansız, çok zor' demişlerdi. Hiç bir şey olmadı. Tebrikler Kazakistan 🙂
Nazarbayev akıllı bir adam, ne yapacağını iyi bilir..
90 yıl sonra kazak halkı ( %50 si ) ve kazakistan adalet ve kalkınma partisi bir gecede cahil kaldık, dedelerimzin mezar taşını okuyamaz olduk diye isyan edeceklerdir ve 90 yıllık reklam arası sona erecektir.