1tl ile başladı kimsede ses yok, 3tl yapmaya başladılar ses yok 5tl..., vs derken boku çıktı artık iyice
Teknoseyir gündemi
#OnimushaWayoftheSword#gururlayerli#katlanabilirtelefon#Apple#s25fe#spigen#ceptelefonu#HaftalıkGündemeMalzeme#Gigabyte#AorusWaterforce#TermalJelSkandalıSon bir saat içinde 146 ziyaretçi, 63 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Her yerde pahali Hollanda da doldurdum 2.440 euro sehirici otobana gelirsem kahrolursunuz. 😀
ne yapalım gel o zaman cennet vatana.
@xpow3r Ister gelir, ister giderim. Bu aglak insanlari bu hayatinda A noktasindan B noktasina gidememis basarisizlari ilgilendirmez. 😉
@cumburlop hahahhaha zor gelir size tl kazanıp euro harcamak. 1 avro 56tl nasılsa işinize geliyor, sözüm ona vatan sevdalıları. nasılsa orda iş garanti, para garanti 😉
@xpow3r Kendimiz basardik zirpalyip aglamadik kardesim. Neyin zor olup olmadigini size soracak degiliz. 😉
@cumburlop tabii hep öyledir zaten. bugün çifte vatandaşlık kaldırılsın hepiniz sıraya girersiniz türk vatandaşlığından vazgeçmek için. fakirlik belgesi alıp kaçak çalışırsınız. sorarlarsa hep zorlukları filan kendi başınıza aştınız.
Her yerde pahalıysa, heryerdeki herkes isyan etmeli. Her yerde pahalı olması bizde de pahalı olmasını doğru ya da kabull edilebilir hale getirmiyor. Bizde de bu ucuz olsun. Bu fiyat artışı enflasyonu çok artıracak, herşey mazotla taşınıyor. Enflasyon her yerde bizdeki gbi resmi yüzde 30, gerçekte yüzde 50 mi? Çok kötü değilmiş gibi şimdi daha da beter olacak, resmisini doğru kabul etsek bile.
@xpow3r Kardesim benim 3 vatandasligim var sen kafayi yemissin ahhh ahh... Buralarda PhD yi sen yaptin herhalde 😀
@cumburlop 3 olsun 5 olsun sizin zihniyetiniz belli, burda sağ ı savun orda sola oy ver değil mi?
@xpow3r Bu seni ne ilgilendiriyor kardesim biz isimizde gucumuzde hayatta bir seyler basarmaya insanlariz. Bugun liberallere atarim diger gun solculara bu o zamanki konjektore gore yon alir. Hicbir sey sabit degildir sonuc itibariyle biz koyun degiliz surekli ayni partiye oy atalim. Yani aramizda koyunlar olabilir sabah aksam basarisiz partilere oy atip medet unmaya calisan.
@cumburlop hahahaha neden ne ilgilendiriyor senin saçma seçimlerin benim hayatımı etkiliyor. işime geldiği gibi hareket eder kendi çıkarlarım için başkasını yakarım diyorsun yani 🙂 hiç mi şaşmaz be dimi sen şimdi oranın sağ partisine oy vermişsindir kesin 😀
@xpow3r Normal sonuc itibariyle ben o ulkenin bir ferdiyim ona gore sececegim bazilari gibi bilincsizce degil de durum neyi gerektiyorsa ona gore. Yani ulkedeki bircok kisi ornegin izmir de yasayan kisiler yillardir koru koruna oy veriyor zaten ver herhangi bir bilince sahip degiller. Bence konu uzaklarda aranmayip yakinlardan aranarak baslanilmali, sen ne dersin ? Hocam isimiz gucumuz var sag ve sol ile ilgilenmiyoruz onemli olan ekonomi, guc ve gercek realiteler bos beles hikayelere oy atmak istemiyorum.
@cumburlop ya he he, demek ki izmirdekiler memnun, istanbul,antalya v.s memnun değildi değişti bak ne oldu? önemli olan ekonomi işte ben fiyat çok fazla oldu diyorum sen bana hollanda diyorsun bana ne ordan.
Dış güçlerin oyunu bunlar hep oyuna gelmeyin, düğmeyen bi basiyler hop petrol 10tl hop dolar 10tl sonra ordan bi tuşa basiyler hop dolar iniyo oyuna gelmeyin
Yalnız cidden dıj güçler bu sefer işin içinde 😀
@erhanm Olmasa ne değişecekti? 😀
@erhanm Ic Gücler fazla beceriksiz olunca Dis Güclere cok is düsüyorsa demek? 😀
@coppermine, içi dışı bir, içi dışı batsın gibi deyimler aklıma geldi 😄
@coppermine 😱
motorin birinci öcü emir weften geliyor. nelere nelere ses çıkmıyor buna mı çıkacaktı?
sende haklısın diyecek bişey yok ki.
Bence boşa kendinizi yoruyorsunuz laf anlatmak için. Gereksizlere laf anlatmakla yorulmaya değmez. Üslubundan ne olduğunu fazlasıyla belli ediyor. Engelleyip geçin.
Ben aylik akbil aliyorum..istedigi kadar zam gelsin
umarım ironi yapıyorsundur
@xpow3r istda arac kullanmanmak iskence...ist disinda elektrikli arac alirim
@srkndmrgl sorumun cevabı olmadı ama
@xpow3r benzine mazota her zam geldiginde ayni..arabasi olan olmayan yetmez ama evet diyor..is hayat hep devam ediyor...arabasi olanda olmayanda 2 kufur ediyor sonra gundelik hayatina devam ediyor...