Abiler desteğinize ihtiyacım var YouTube geçmişimde devamlı Kurtlar Vadisi izleniyor görünüyor ama ben bu diziyi izlemiyorum nereden çıkıyor kim izliyor nasıl öğrenip nasıl kapatabilirim
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Derindondurucu#HaftalıkGündemeMalzeme#ControlResonant#yardım#doom2#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#mod#AceCombat8Son bir saat içinde 205 ziyaretçi, 86 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bir yerde hesabınızı açık bırakmış olabilirsiniz. Şifrenizi değiştirip. Tüm cihazlardan çıkış yap seçeneği varsa çıkış yapın.
derin devlet olabilir abiii
fidanla bir bağlantısı var mı acaba
Bir keresinde elektronik bir cihaz sattığım zaman Youtube uygulamasında hesabım açık kaldığı için izlediklerini izleme geçmişinde görüyordum ve algoritmayı değiştiriyordu. Bir şekilde kendisine ulaşıp hesabı kaldırdım. Tüm cihazlardan çıkış yapmam işe yaramamıştı nedense.
Otomatik oynatma açıksa ve ev halkından birinde hesap açıksa belki izleyip bıraktığı öylece duran tablet telefondan sıradaki oynatma açıktır oradan oynatıyordur.
Bağlı cihazlardan çık diye bişi bulamadım
Parolayı değiştirdikten sonra çıkıyordu.
Şuradan parolayı değiştirip, "cihazlarınız" ve "üçüncü taraf uygulamaları" kısmından tanımadğıınz şeylerin oturumunu kapatıp bağlantısını kesin:
https://myaccount.google.com/security
Ben izliyorum, özellikle Halo'yu kurtarma sahnesini, diğer türlü yemek yiyemiyorum, iştahım olmuyor.
ilgilenmiyorum ve kanalı önerme deyince daha da önermez normalde. Ben tv'de ve cepte aynı hesabı kullanıyorum. İkisinde de bambaşka videolar izleniyor ve öneriler tamamen ayrı. En başta birkaç kere evdekilerin tvde izledikleri karşıma çıktı ama önerme dedikten sonra düzeldi.