#KonuDışı #PaylaşmasamOlmazdı

Bu gün diskorttan tanıştığım bir kızla kafeye gittik. Sohbet etmeye başladık. Bir iki laflamadan sonra kendisinin vegan olduğunu söyledi. Bende daha daha diye lafı uzattım. Kız sende vegan ol hayatın değişsin dedi. İlk 20 dakikadan sonra kızdan doneler gelmeye başladı. Benim mod Haşere lise öğrencisi merakı ve ATV izleyen 50 lik dayı tebessümüyle dinlemeye devam ettim. Bir 20 dakika kadar daha dinledim. Sonra telefonumda ki aldığım capsleri gösterdim. Hayvansal besinlerin insanı bu güne getirdiği, sosyal etkilerini anlattım ciddi ciddi. Sonra sen salaksın bir şey anlamıyorsun, nasıl anlamazsın tarzında konuşmaya başladı.
Dedim sende pisikoz var. it tedavi ol. 🙂
Dinciler, Ufocular, Cinciler, Antinihilistler, Veganlar vs.. Zihinde oluşan kendisini sürekli olumlaması ve çevresine zihnini kapaması.
Ben bu dünyayı çözdüm. Ben oldum artık. Sende gel benimle bir ol. Beni olumla. Bana hak ver. Sende benim gibi ol. Böylece hayatı çözüş olacaksın, kafasındalar.
En garibi, sunumu yapıyorlar lafı söylüyorlar. Ona uymazsan, kafasız, medeniyetsiz, beş para etmezsin diyorlar. Karşı fikre tahammülleri yok.
-----
Bunun aslında yaşama enerjisinin bitmek bilmez, tükenmez bir kaynak olduğu ve bu kaynakla da yeni insanlarla sosyalleşmeyi getirdiği için bu duruma geliyorlar.

Bu tip insanlara laf anlatamazsınız. Ya onların dediğini kabul edeceksiniz. Yada hakaretlerine muhattap olacaksınız.
Çübkü o birey tamamiyle o konunun askeri olmuştur. Ve sizin kafanızı s...... başka da bir şey olmaz.
Beyin çok yönlüdür. Neye kanalize ederseniz o konuda kendi hayatını bile hiçe sayacak hale gelirler.
Şaka gibi yav. 🙂 🙂 Gitti 2,5 saatim.

BeğenFavori PaylaşYorum yap