Yeni nesil #iPhone ve #iPad'ler için kesinlikle güzel proje.
Teknoseyir gündemi
#WhatsApp#ttmobil#StarWars#OtoSeyir#OtomatikVites#ForzaHorizon6#SteamyazindirimleriSon bir saat içinde 210 ziyaretçi, 104 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Proje güzel ama hem bellek çok büyük hemde okuma yazma hızı çok kötü.
iStick-to-USB Speed: 12MB/s (Read), 7.5MB/s (Write)
iStick-to-iDevice Speed: 2.5MB/s (Read), 1.9MB/s (Write)
tasarım kötü
bu ios da çalışacak mı. apple yazılım olarak böyle şeylerin önünü kapatıyor diye biliyordum. Apple politika değişikliğine mi gitti.
Güzel bir proje, ama; @blind arkadaşın dediği gibi okuma-yazma hızları çok düşük.
yani herşey bir yana büyüklüğü alınmaması için büyük bir mesele zaten, hiç mi piyasaya bakmamışlar yaparken, yani eski nesil Apple ürünleri için girişlerinden dolayı büyük olabilir belki ama yeni nesiller için fotodaki kadar olması pozitif bir yön katardı.
Boyuttan öte asıl mesele bunun içine atılan hangi dosyaları iOS cihazında görebileceğimiz. Projede her şey görülebilecek diye yazılmış ama Apple buna izin verir mi bilmiyorum. Ayrıca 16GB ekstra hafıza için +100$ para alan Apple bunun piyasada olmasını ister mi o da ayrı bir soru. Eğer ürün vadettiklerini gerçekleştirirse bu iOS cihazlara çağ atlatır.