TeknoSeyir Muhabbet 2023/22
TeknoSeyir editörlerinin haftalık muhabbet yayını.
Podcast olarak dinle
Dosya olarak indir - iTunes - Spotify - RSS
TeknoSeyir editörlerinin haftalık muhabbet yayını.
Dosya olarak indir - iTunes - Spotify - RSS
Son bir saat içinde 297 ziyaretçi, 230 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
@leventp abinin bahsettiği durum benim başıma da geldi. Bios a girdim ve çıktım 3600 Mhz çalışan 4 slot ram bir daha asla 3600’a çıkamadı. Ayrı ayrı zaten 3600’a çıkıyor ama 4’ünü birlikte takınca yok! Şimdi 3200’de kullanıyorum 🙁
Bir teknoloji kanalı olarak sizi takdir ediyorum, yaklaşık 4 gün önce apple belki de dünyanın geleceğini değiştirebilecek bir sanal gözlüğün lansmanı yapıyor, ancak sizin kanalınızın müdürü apple'a gıcık olduğu için bunun hakkında bir program bile yapmıyorsunuz. aynen devam edin lütfen.
Sevgili Koray BİRAND'ı izleyebilirsiniz hocam.
@oyunerbabi Bir çok kanaldan izledim zaten, ancak adı teknoloji kanalı olan bir kanalın böyle bir konuya sağır kalması çok ilginç. Levent bey teknik konularda oldukça donanımlı ve güzel analiz yapan bir insan, ancak öyle bir fanatik damarı var ki Apple düşmanlığı kanalının güzel bir şekilde çalışmasına mani oluyor. Murat beyciğim de uğraşıp duruyor habire ekmek teknesi kapanmasın diye.
@hunkar-selim-potemkin çıkmamış, deneyimlenmemiş bir cihazın neyin incelemesi?
@pof şu ana kadar yüzlerce kişi bu cihaz hakkında video çekti, Yukarıda Mehmet Akif Ersoy kardeşimiz Koray BİRAND 'ın videosu hakkında bilgilendirme yapmış, sence bu kişiler ne hakkında konuştular? bu kanalda konuşulan her şeyin incelemesi mi yapılıyor POF kardeşim??bazı kişilerin bu teknoseyir fanatikliği de çekilmez durumda gerçekten.
@hunkar-selim-potemkin dün konuştular?
@hunkar-selim-potemkin Apple ve benzeri markalar eleştirildiğinde küsüyorlar. Şahsen ben TS takipçisi olarak açık açık eleştiride bulunulduğu için buradayım. LP abimiz huysuz birisi ama bu huysuzluğun arkasında yatan kendince bir çok mantıklı sebebi var. MÇ ve KB inan bilmiyorum kendi ceplerinden mi gittiler Amerika'ya ama kendilerinden en ufak olumsuz bir eleştiri bile duyamazsınız. Açıkçası bu noktada ben de eleştiremediğim malın övgüsünü de yapmam kafasındayım. Zaten zibilyon tane övgü saçan kanal var, varsın TS yapmamış olsun. Ayrıca haftalık gündem değerlendirmesinde de uzun uzun konuşacaklarını düşünüyorum.
@oyunerbabi evet haklısın hafttalık gündem değerlendirmesi yaparlarsa konuşurlar!
@pof teşekkür ederim, ben de gördüm biraz önce. Konuşmuşlar hem de uzun konuşmuşlar şaşırtıcı oldu açıkçası. Levent bey'e tebriklerimi sunuyorum.
@oyunerbabi MS elbette ki cebinden gitmemiştir onun işi internet olduğu için olumsuz konuşması mümkün değil, ancak KB zaten ciddi miktarda para kazanan ve internet işini hobi olarak yapan birisi. onun cebinden gitmesinin ya da gitmemesinin bir önemi olduğunu düşünmüyorum. eli mahkum değil yani.
Podcast yok. Kimin umurunda ki ? @gamsizm
Podcast yok.