Kolay kolay kimseyi engellemem.
Fakat arkadaş inatla fanboyluk yapmakta kararlı.
"Samsung S2 den beri Iphone u geçti" deyip sonra androidin sunduğu avantajları sanki samsung icat etmiş gibi söyleyip üstüne de "Samsung = Android" dedi.
Birşeyi savunuyorsanız geçerli bir gerekçe sunmasını da bilin arkadaşlar.
Android işletim sistemi kimsenin babasının malı değil.
@ozgurg Bu konuyu çok iyi bilir.Android ile samsungu özdeşleştirmek android e hakarettir.

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Özgür'üm, Özgür'sün, Özgür @ozgurg

    Android'e en çok yararı da zararı da Samsung verdi.

  • lion @lion

    Samsung'un en iyi telefonu bedava verseler satar yerine Huawei veya İphone alırım net 😀 Benim gözümde bu firmanın konumu budur.

  • Doğa @doga

    Android olmasa Samsung bu işin zirvesine yaklaşamazdı bile, Android sayesinde dünyanın en çok telefon satan markası ve Apple'ın en büyük rakibi oldu. Android'in bilinirliği için katkısı var fakat kötü bilinmesi konusunda da en büyük sebeplerden biri Samsung. S4 döneminde bile Samsung kullanıcıları Samsung'un berbat yazılım tercihleri nedeniyle "Android kötü" diyordu. Android Kitkat'la seviye atladığında Samsung kullanıcıları güncelleme alamadıkları için yine "Android kötü" diyordu. Kaldı ki Android'in karanlık sürüm dağılımı tablosunun sebeplerinden biri de Samsung'un eskiden peynir ekmek gibi sattığı kötü giriş seviyesi cihazlar. Şu an bende bile 4.3 sürümünde bir Grand 2 var. Bu telefon 1 tane güvenlik güncellemesi aldı sadece, 1.

    S6 çıkana kadar Samsung Android'i yayan, ama uzun vadede insanların kötü bilmesine sebep olan markaydı. S6 sonrası hem kendileri yazılımda daha iyi tercihler yaptılar hem de ürün çeşitliliğini nispeten daha mantıklı yaptılar. Geçen sürede büyük rakipleri yok oldu, Android kendine yeni bir imaj oluşturdu, Çinliler piyasaya sert giriş yaptı ve Samsung ayrı bir maceraya girmiş oldu. Bence de Samsung Android'in en büyük markası ve Apple'ın en büyük rakibi. Huawei ABD'de var olmadığı ve Google Pixel'ler tüm dünyada yaygınlaşmadığı sürece Samsung en büyük marka olmaya devam edecek. Ama Android kullanıcıları uzun süre önce Android'in farklı varyasyonları arasındaki farkı anlamaya ve Android'in Samsung olmadığını anladı.

  • Yalçın Bahadır @ybahadir

    Katılmıyorum. Androidi tanıtan, yayan HTC dir.