Safranbolu'nun eşsiz doğası ve evlerine bakmayı bırakabilirsem aktaracağım ilk izlenimlerimi yeni #Ford #Kuga ile ilgili 🙂 #OtoSeyir





Safranbolu'nun eşsiz doğası ve evlerine bakmayı bırakabilirsem aktaracağım ilk izlenimlerimi yeni #Ford #Kuga ile ilgili 🙂 #OtoSeyir
Son bir saat içinde 209 ziyaretçi, 131 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
kuga büyümüş mü... bana mı öyle geldi? çok beğendim ben aracın tasarımını ön ızgara ranger'dan port sanırım çok güzel duruyor...
@aerdogan17 Kuga 2013'teki özüyle aynı; yenilenmiş haliyle ST-Line donanımı gelmeye başlıyor ülkemize ve değişen farlar, ön ızgara ve büyüyen lastik ebatları ile büyümüş gibi gözüküyor.
@meric farların ve ön ızgaranın görünüme etkisi çok olumlu bence... ayrıca tarihi evlerin önündeki foto çok hoşuma gitti araç ortama uyum sağlamış 😀
Yorum videosu falan izlemedim henüz ama görüntü olarak çok beğendim ben Kuga'yı. Hani bu segment bir araç alıyor olsam ilk sıraya geçti benim için.
@cartman ilk yorumumu yazayım bu gönderiye özel; 19 inçlik jantlara rağmen müthiş bir yol bozukluğu sönümleme potansiyeli var şasi ve süspansiyon tertibatının. Ancak 1.5 TDCi 120 beygir motor 1,600 kg lık aracı çekmekte zorlanıyor.
iç tasarım dedin fotosu gelsin
Eskisinin tasarımını ne kadar beğenmediysem bunu da o kadar beğendim.
@cydia ben de ilk kez o tarihlerde gitmiştim çocuk iken daha, anılarım canlandı 😉
Geçen teyze oğlum ankara bolu yolunda 205 km ile yol alırken (yeni astra sedan) bu araç selektör yapmış, bilmiyordum aracı sedan falan sandım.
ben forda para vermem
gerçekten çok kötü şu tasarım artık değişmeli, bir de her araca benzer tasarım olayına girince firmalar alayı kötü fordun araçlarının..Mondeo eh işte denilebilir o ayrı.
Yayınlanan videolardan gördüğüm kadarıyla orta ekran kullanışlı ama ergonomisi çok kötü. 1.80 altında olan birisi ideal sürüş pozisyonunda ileri doğrulmadan elini uzatıp ekrana ulaşamıyor. Aslında bu sürüş güvenliğini de etkileyen bir faktör, NCAP gibi testlerde bunlara da bakmaları gerekiyor.
@kansuvargun yayınlanan videolardan görmeniz ne kadar ironik, çünkü lansmana gidecek grupları üçe bölmüşler ve ilk gidenler aslında bizim muadillerimiz olanlar ama bizi en son gruba, sosyal medya fenomenlerinin arasına atmışlar 🙂 SYNC 3 ekranını sürüş esnasında kontrol etmek dediğiniz gibi çok zahmetli ve bir çok kez başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bunun için sesli komut sistemi konulmuş, onun da arayüzü insanı çileden çıkarıyor. En iyisi Spotify'ı telefondan açıp, komutları direksiyon üzerinden vermek. Benim tecrübem bu yönü işaret etti.
Direksiyondan kumanda olmuyor mu ?
@yhackup oluyor ama yine zahmetli ve gözü yoldan ayırmak gerekiyor. Tabi uzun süreli kullanımlarda alışmak mümkün.
@meric işte bence bu riskli ve kesinlikle güvenlik testlerinde bu durumun değerlendirilmesi gerekiyor. Eğer ileri uzanmadan elimle dokunabilsem, bir süre sonra kas hafızası oluşur ve çok kısa bakışlarla girmem gereken menüye girip istediğim komutu verebileyim. Ancak bu durumda sürekli ileri uzandığım için kas hafızası da geç oluşacak, ekrana uzun süreli bakmak durumda kalacağım ve açıkçası bu araba içerisinde telefon kullanmak ile pek farklı bir durum değil.