Samsung S7 ve S7 Edge'ye Android 7(Nougat) güncellemesi vermeye başlamış. (Çok geç kaldılar bence.)
#Samsung #SamsungGalaxyS7 #AndroidN
Samsung S7 ve S7 Edge'ye Android 7(Nougat) güncellemesi vermeye başlamış. (Çok geç kaldılar bence.)
#Samsung #SamsungGalaxyS7 #AndroidN
Son bir saat içinde 147 ziyaretçi, 131 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Nihayet. Note 7'den sonra biraz hızlı davranırlar diye düşünmüştüm ama yine çok çok geç kaldılar.
Samsung has started rolling out the Android 7.0 update for the beta users, but the regular users with unlocked units will also get it soon.
Betaya katılanlara verilmiş. Daha tam olarak çıkmış sayılmaz yani.
@erenyl Betaya katılanlara evet öncelik verilmiş fakat hepsine verilecek. Stabil sürüm çıkmış zaten, betadakiler halihazırda beta android 7 kullanıyordu.
Microsoft'ta zamanında Insider Prewiev kullananlara öncelik vermişti stabil sürümü verirken. (8.1'den 10'a geçiş zamanında.)
Beta yil sonunda bitti. Android 7 yi Ocagin ilk haftasindan dagitmaya basladi. Bunun karsisinda, notedan agzi yanan Samsung, update i ufleyerek veriyor 😀
7.1.1 olarak verilecek deniyordu. İnşallah öyle olur. 7.0 verirlerse bir de 7.1.1 güncellemesi bekleriz...
7 olarak verilmiş haberdeki resme göre.
Marttan beri betası halka açık olan bir işletim sistemini Samsung kesinlikle 1-2 ay önceden almıştır yani 1 sene yatmışlar . Yapacakları şey de alt tarafı kendi ROM'larına uyarlamak . Samsung'un yazılım tarafını acilen güçlendirmesi lazım . Gören kendi işletim sistemlerini kendileri yazıyor zannneder .
Alfabedeki her harfe bir kaç telefon çıkarırsa olacağı bu. Güncelleme vermese bile sürekli yeni telefon çıkarıyor ve onlara yazılım uyarlıyor.
Model sayısını düşürüp hem kendini hem de tüketiciyi rahatlatmalı.
@mstfanar Diğer modelleri bilmem ama amiral gemilerine 2 sene direkt çıkması lazım . Aslında düşününce Google bile kendi telefonu olan Pixel'e bile 18 ay güncelleme garantisi verdi yani en fazla 2 büyük güncelleme alabilir .