Yurt dışından akraba para gönderecek. Bununla ilgili yasal mevzuatta herhangi bir limit vs bulunuyor mu ? Gümrük için 75 € sınırı tarzında. Enpara 18 TL kesinti yapıyorum ben dedi, aracı bankaların ne kadar kesinti yaptığını bilemiyoruz, 100 $'a kadar kesinti yapabiliyorlar dedi. Onların kesintinin ne kadar olacağına dair bilgilendirme yapıp yapmadığını sorduğumda ise böyle bir durumla ilgili kesin bilgi veremeyiz yapabilir yada yapmayabilir denildi. Bu durumla daha önce karşılaşan var mıdır aranızda ? Kesintiden ziyade başımıza iş almayalım derdim o. Tutar konusunda bir bilgim yok, 100 $ yad €'da olabilir 500 $ yada €'da olabilir. #akış #havale #eft
@damdan-duser-gibi
Teknoseyir gündemi
#kali365#ZeldaOcarinaofTime#Battlefield6#notebooktavsiye#PrinceOfPersia#üniversite#ImmortalsFenyxRising#Senua#Beat#başkanolursam#edevletSon bir saat içinde 125 ziyaretçi, 5 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
ben kanadaya yolladım burdan kanada dolarına falan dönüşürkende kesinti falan oldu ama euro ya da dolarda olmaz o kesintiler yine de banka kesebilir ücret
Burada enpara ben sadece 18 TL keserim paranın miktarı önemli değil dedi. İster 10$ olsun dedi ister 10.000$ ama bize gelene kadar aracı olabilecek bankalar var onlar ne kesinti yapar bilmem dedi o yüzden soruyorum. Ak'ı bokunu geçecekse hiç gerek yok yani.
En güzeli enpara müşteri hizmetlerini arayın sizi tam anlamıyla bilgilendirsinler.
Aradım zaten onlarla görüştüğümü yazdım.
western union ile gönderebılır.
Ben oyun sattıgımda arkadaş yollamıştı.
sana gelenden kesinti olmuyor yollayandanda 3 euro filan kesılıyordu
Görüştüm onlarla arkadaşım söyledi daha önce baya gönderim ve alım yapmış şimdi yurt dışında yaşıyor buradayken arayım dedim, western union ile gönderebilir dedi kesinti miktarını orada öğrenebilir sana temiz para geliyor dedi. Onu şubeden falan mı alıyoruz yoksa hesaba mı yatıyorlar bir bilgin var mı şuan ki durum için ?
@atokyuz ben ptt den aldım adıma gönderılıyor
gönderen kışıye 6-7 hane şifre verılıyor .
onu ptt den söyluyorsun paranı verıyorlar
2 sene önce ziraat bankasından yabancı bankaya para gönderirken toplam 30 lira kesilmişti veya 30 Euro tam hatırlamıyorum.
Parayı istemiyorum, anne tarafındaki akrabalar ısrarla gönderelim cart curt meselesi yapmışlar yok mok demişler, göndermezsek bir daha bizimle görüşmeyin diye ajitasyon yapmışlar bizim ki ne yapalı deyip duruyor. Enpara 18 TL haricinde ben para kesmem dedi, diğer tarafta ne olur göndermeden sorsunlar diye söylediler akşam bakacağım bir hal çaresine.