Ürün fotoğrafçılığı ile ilgili de ipuçları veren güzel bir video. https://www.youtube.com/watch?v=oSd0keSj2W8
Teknoseyir gündemi
#beamngdrive#googleads#Game#windows11#ekonomi#TeknoSeyir#BMW#MotoSeyir#kablonet#KatlamaSanatıSon bir saat içinde 155 ziyaretçi, 98 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Ben de bırakmaya çalışıyorum ama nafile yalnız yaşarken olmuyor 🙁
BİM/A101/Şok tavsiye ederim. Daha hesaplı ve hesap sorulabilir tercihler olur.
Yaşadım, bilirim. Dükkânlardaki hemen her şey bekar/tek insanlar için üretilmiş neredeyse
acaba pazarlama yöneticisi formunu korumak icin sattigi urunden yiyor mu?
Fotograflamaya gelince, gösterelenden cok daha fazlasi yapiliyor o resimlere yayinlanmadan önce...
Murat Bey merhaba. Geçenlerde PcLabs'ı ziyaret etmem gerekti, ancak ulaşamadım. Siteyi masrafsız bir sunucuya taşıdığınızı söylemiştiniz, komple fişini çektiğinizi düşünmek istemiyorum. Çok değerli bilgiler içeren, 12 sayfalık anakart, 8 sayfalık ekran kartı incelemesi nasıl olur bilmeyen birçok tozlu raflar sevdalısı genç kardeşlerimizi de yönlendirebileceğiniz bir bilgi mirasını, sohbetlerimizi, değerli yorumları, emeğinizi, geçmişinizi yok etmek isteyeceğinizi sanmıyorum. Saygılar.
Benim PC Labs ile bir ilişkim kalmadı. Yönetimi de bende değil. Ucuz bir sunucuya kurulduğu için çöküp durması normaldir. Ayağa kaldıracak kimse yok başında.
Koskoca Darkhardware gitti ne diyorsun 🙁
pclabs
darkhardware
hardwaremaster
hardwaremania
...