#YandexNavigasyon Bu sabah Lapseki-Gelibolu feribotunda ufak bir kaza geçirdik.İskeleye vardıktan sonra hastaneye gitmek için Yandex Navigasyon uygulamasını kullandım.İstanbul'da kullanmama ve memnun olmama rağmen Yandex Navi bizi ne Gelibolu Devlet Hastanesine ne de oradan sevk edildiğimiz Keşan Devlet Hastanesine sorunsuz ulaştırabildi.İki hastanede de sorun yaşattı.
Durumu App Store'da uygulamanın altına yorum olarak bildirdim.Yandex Navigasyon acil durumlarda kullanmak için pek uygun değil.
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#ikinciel#original#televizyon#20#FilmTavsiyesi#Fedora#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulamasıSon bir saat içinde 240 ziyaretçi, 17 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Internet baglantisi ile en iyisi Google Maps icinde ki navigasyon, onun disinda Sygic Aura öneririm.
Malesef google mapsde acıl durumlarda ıyı degıl
Geçmiş olsun. Feribotla ilgili bir durum muydu?
Sağ ol.Feribotla ilgili değil,annem tansiyon problemi nedeniyle dengesini kaybedip merdivenlerden düştü.
android ise başka yollardan nokia here yükleniyor onu yükle nokia az yatırım yapmadı türkiyeye.
Sağ ol.
Sağ ol.iOS'a gelince onu tercih ederim büyük ihtimal.