2012 model Toyota Yaris aracım var. DDPAI Z60 Pro araç kamerası aldım. Ön kamerayı neyse bir şekilde takarız da arka kameranın kablosunu nereden geçirebilirim? Birkaç yerde aracın trimlerinin altından geçirildiğini okudum ama parçaları sökmeye girişmek gözümü korkuttu açıkçası, elimizde kalmasın. Nasıl yapabiliriz bu işi arkadaşlar?

Şimdi kurulum tutorial'ını izledim: https://youtu.be/uWKzcbDKIfo?si=oikqXmHvKjqJZxxp . Kutu içinden çıkan aparatla sokuşturuluyor videoda. Öyle deneyeceğiz galiba.
Evet, sökmek yerine azıcık aralayıp sokuştur bende öyle yaptım.
Ben a sütunundan alta indirdim ve kapının kapinin eşiğinden arkaya kadar goturdum, arka koltuğun kenarından yukarı tavan arasına soktum ve camın ortasına kadar kabloyu saklayarak götürdüm
Sütünlar sert trim oluyor, tavanla arasına gömüyorsun veya aşağıdaki trimlerden kapı contalarından götürüyorsun.