sıfırı 1600 lira olan ürünün 2. elini 2200e ilana koymak nasıl bir kafa yapısı çok merak ediyorum. hiçbir zaman 2. el ürün almıyorum, ya daha pahalı oluyorlar ya da nasıl kullanıldığı belirsiz. 2. ele bakışım sadece satış yapmak.
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#ikinciel#original#televizyon#20#FilmTavsiyesi#Fedora#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulamasıSon bir saat içinde 243 ziyaretçi, 17 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
İlana "Sıfırı 1600 lira, bu parayı vermeyin." diye yorum atsan satıcı ya da Sahibinden engelliyor mu bunu mesela?
satıcı yoruma cevap verene kadar senin yorumun gözükmüyor diye biliyorum.
@moody öyleyse o iş yaş, yanıt vermezler. Bunun dışında da yapacak bir şey yok, kimi denk getirirlerse ona satarlar veyahut piyasayı bi miktar şişirip başkasından da normalinden pahalıya almamıza sebep olurlar. Dümdüz yazabilmemiz gerek esasında da Sahibinden'in umurunda mı bu konular. Küfür, hakaret, illegal şeyler vs. için kontrolden geçirirler o kadar.
İşin enteresan tarafı sen değerinde ya da satılsın diye değerinin bir tık altına koyduğun zaman da satılmıyor. Enteresan insanlarla yaşıyoruz.
Ülkemizde herkesin malı çok kıymetli, başkasının malı tü kaka olduğu için böyle 🙂
Arada istisnalar çıkıyor elbette ama genel olarak böyle ne yazık ki.
safah zihniyeti 😀
Memleket insanının evvelden beri ruhunda olan ancak COVID dönemi ile kendince gerekçe göstermek suretiyle ortaya çıkmış ahlaksızlığı olarak tanımlanabilir. Maalesef.