Yanlış anlaşılmasın ama ülke içindeki malum grup ( siyasi parti değil) tüm ormanları cayir cayir yakıyorlar. Kardeş falan değiliz, ülkemizi maffettiler.
Son bir saat içinde 254 ziyaretçi, 122 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Evet sayın dedikleri kişi dışarı salınana kadar devam edecekler görünüyor.
Gerçekten Türkler olarak çok pasif kaldık. Hep verdik verdik sonunda gelinen noktaya bak. Ya kardeşim kaç tane ağaçlık alan kaldı zaten ülkede ? Bu malum grubu ne ise ne sosyal hayata hiçbir şekilde parçamiz etmememiz lazım.
Orman yakanlar bin belalarını bulsun 😡
Malum ırk.
Balık baştan kokar. Balığın başı kesilip atılırsa çoğu sorun düzelir. Ama bıçağı tutması gereken halk aman elim kesilir diye cesaret edemiyor.
Maalesef el kesilse de mikroptan kurtulmak zorundayız. Yeter artık
Aynen iklim krizinin ve liyakatsizliğin hiç alakası yok. Yine ortaya atılan birtakım iddialar ve ne bir kanıt ne bir şey.
Dün Bursa'da nem %28 görmüş bir ara, rüzgar hızlı, sıcaklıklar 30'un epey üstündeydi mesela. (yazıda ısı yerine sıcaklık olacak).
Malum ırk yazarak güya Kürt ırkçılığı yapacak, ormanlar falan gram umurunda değil zaten biliyoruz onu.
Yakılan ormanlara otel yapan, maden sahası açanlar kimse yakan odur. Geçen İzmir'den Antalya'ya gittim, bütün dağlar delik deşik. Ama ekonomi hala batık, nasıl oluyorsa.