Birisi @ysft adlı kullanıcıya cevap verip engellerse cevabını göremeyeceğimi yani verdiği cevabın bir anlamı olmayacağını iletebilir mi? 😀

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Tai per Dog Un @alipektas

    Engellemesi bi tık aşırı kaçmış olabilir de tepki verdiği konuda yüzde yüz haklı görüyorum. O kadar da göreceli bir şey değil koltuk mevzuu. Önermeyecekseniz de şayet, önermeyip geçmek yerine "öneremem" yazmak bana da gereksiz geliyor açıkçası. Önereceksen de önerirsin, artık kendine göre kendi değerlendirir. tipinden vs. az çok anlaşılıyor kişnin konfor anlayışına uyup uymayacağı.

    • Deniz Fidan @deniz-fidan

      Öneremem yazmamış ki insan gibi önerirlerse neden mutlu olmayabileceğini yazmış. İnsanlar çok çabuk sinirleniyor

    • Tai per Dog Un @alipektas

      @deniz-fidan İlk yazana bir şey dememiş zaten, teşekkür edip öneri istemiş. Bu gönderinin sahibi arkadaş engelleyen arkadaşın edinip teşekkür de ettiği bilgiyi tekrar etmiş. Sinir olay biraz göreceli. Bazen böyle detaylara tahammülü düşebiliyor insanın. Öyle durumlarda sosyal medyaya ara vermek en iyisi tabi. Engellemek vs. "bence de" doğru aksiyon değil.

    • Theo @theo

      @alipektas İlk yazanı da engellemiş yani beni 😀

    • Tai per Dog Un @alipektas

      @theo Muhtemelen diğer arkadaş da yazdıktan sonra "yetti gari" deyip ikinizi de engelledi. 😄

    • Barış Ataç @barisatac

      Anlaşamadığımız konusunda anlaşabiliriz bence 🙂
      Koltuk tamamen fiziksel yapınızla alakalı bir şey. İşim gereği günde en az 4-5 saat bazı zamanlarda 20 saatten fazla oturmam gerektiği için çok çektim. 175 boyundaki birisi ile 165 boyundaki veya 190 boyundaki insana aynı koltuğu öneremezsiniz. Hepsine aynı rahatlığı sunabilecek bir koltuk daha yapılmadı. Daha bunun kilo ve omuz yapısı kısmı var. Nasıl her ayakkabı türü herkesin ayağına ayarlanamıyorsa.
      Vermiş olduğum cevapta @ysft nin önceki mesajda anlayamadığı şeyi tekrar ederek yanlış düşündüğünü anlatmaya çalıştım. Bazıları artı bir yazmayı sever, ben düzgün cümleler kurmaya çalışırım.
      Arkadaş kızmış olabilir ve engelleyebilir tabi ki, benim de bununla hiçbir sorunum yok hatta kızdıysa engellesin tabi. Ancak uzun bir cevap yazıp sonra engelleyince yazmış olduğu cevabın bir anlamı kalmıyor. Açıkçası bunu düşünemedi mi yoksa özellikle mi yaptı bilemiyorum çünkü cevabını okuyamıyorum :D.
      Özetle fikirlerinize katılmamakla kalmıyorum, tam tersini düşünüyorum. 😀