A101 işbirliğinde Tom Pay altyapısındaki (Tosla ve Nays benzeri) Hadi uygulaması faaliyete başladı.
Arayüz ve kullanışlılık olarak ben beğendim.
Aylık paralı abonelik sistemi de koymuşlar ama abone olmak şart değil. Sistem içerisinde yapılan herşey neredeyse ücretsiz sunuluyor.
Migros un yaptığı gibi sistem size limit tanımlıyor, faizsiz 1 ay harcamalarınızı öteleyebiliyorsunuz.
Eğer kampanyaları bol, sınırlamaları esnek olursa diğerlerinden çok bunu kullanacağım.


400 veresiye 1000 taksitli. Giriş seviyesi kredi bu arkadaşlar çok meraklanmayın 😀 benim gibi kredi notunuz sınırda veya daha düşükse bu kadar limit verecek. Hiç iş girişim yok.
Bende böyle ama emin ol bir kaç harcama yapıp zamanında ödersen limit artar
@temp yok ya hiç bir kuruluş benim limitimi arttırmıyor 😀 BDDK 2bin limitini az biraz arttırsa diğerleri musluğu açacak.
@kortex Bu tarz uygulamalar BDDK ya bağımlı değil, kendi iç denetimlerine göre limit tanımlıyorlar.
@temp ama ufak da olsa fikir ediniyorlar bence.
@temp Evet fikir edinme kısmı doğru
@temp tc doğum tarihi alınca şakkadanak findeks skorunu arkadan sorguluyor tahminimce.
@kortex HangiKredi üzerinden sorgulama sağlıyor. HangiKredi de findeks üzerinden veri çekiyor zaten.
Dolayısıyla ordaki verilerine dayanarak sana başlangıçta bir limit belirliyor ama bu limit sonrasında findeksten bağımsız, planlı borç ödemene bağlı olarak artmaya başlıyor.
MoneyPay ve benzer limit tanımlayan firmaların hepsi bu mantıkla çalışıyor. Ve bankaların dahil olduğu sistemde bu limitler gözükmüyor.
Çünkü aslında bu verilen limitler bankacılık sisteminin dışında ayrı bir segmentte yer alıyor.
@temp bana veresiye 4000 taksitli 3500 verdi. Seninki çok orantısızmış. ya da bana neden taksitli az anlamadım.
Vakıfbank dan tek başına kart veriyor. Mesela öğrenci limiti ile ayrı kartlarım var. Vakıfbank öğrenci limiti kadar limit verdi tek başına. Kart istiyorsanız vakıfbanka bir bakın.
@formulaz Vakıfbank resmi gelir belgesi istiyor normalde.
Hatta neredeyse tüm devlet bankaları kolay kolay kredi kartı vermiyor.
Ha ben Vakıfbank'ı kredi kartı kampanyaları sebebiyle v.s. seviyorum fakat ben öğrenci olarak bu ekosisteme dahil olabilmiştim. Öğrenci olmayan biri şartsız koşulsuz kart alamıyor. Sorun çıkarıyorlar.
@temp Doğrudur ben öğrenci olarak gözüküyorum fakat bazı sekmelere girince çalışmıyor olarak kayıtlısınız gibi bir yazı geliyor karşıma o yüzden bazı şeyler için şubeye yönlendiriyor.
hangi uygulama bu? kart veriyorlar mı?
@gilker A101'in Tosla'sı.
Satıyorlar A101'de.
Bu ne zaman bize verdiği kredi limitini kullandıracak
@temp
Bilgileriniz dogrulandi bildirimi geldi emaile ama kimlik doğrulamasi yapmadan a101 kredisi kulana bilirmiyim