#TeknoYardım
Arkadaşa laptop alacağız. Oyun, performanslı yazılım yok. Günlük kullanım. Ama ben almışken 16 GB olsun ve seyir zevki için TN panel olmasın dedim. Uzun süre donanım sıkıntısı yaşamasın.
Bu aralar takip ettiğiniz, bildiğiniz bu fiyata (12 bin TL) daha iyi alternatif var mıdır ?
Oyun işi yok demek istediniz sanırsam. Günlük kullanım için yukarıdaki PC fersah fersah yeter.
Düzelttim. Sağ ol. Bilerek iyi bir şey seçtim ki uzun yıllar başı ağrımasın.
Ben 2009 yılında 4 GB RAM, Core 2 Duo ve Nvidia 9600M GS donanımlı laptop almıştım. Fiziksel olarak bir sorun da yaşamadım ve hala internette gezinmeye yetiyor. Aldığım zaman 4 GB RAM den fazlası yoktu.
@erhanm 2008 tabanlı Core 4 Quad Q9550 8 GB DDR3 GT 1030 sistem deli gibi iş yapıyor. 😁 Ara ara kendi kasamı kaldırıp onu bağlıyorum.
O dönemin en iyilerindendi tabi.
@alpi350 2009 da arkadaşa toplamıştık bu işlemcili bilgisayarı. Canavar.
Bu pc'den başka alternatif göremedim valla 🙂
Sağ olun arkadaşlar. Ben de bunu bayağı beğendim. Önerdim şimdi kendisine.
Şimdi aynı satıcının trendyol soru cevaplarına baktım. Kendileri sanırım RAM yükseltmişler. Bu garantiyi bozmuyor mu? Bu adamlar yetkili servis mi ki.
@dolunay aynen ya. Arkadaşın içine de kurt düştü vazgeçti.
https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-V3-1/
şunun ramini 16 yapıp istedim ben bugün gelicek. Sepette de 500 lira indirim oluyor
Bu iyiymiş. Önerdim arkadaşa, teşekkürler.
16 gb yapınca stok yok dedi. Tüh ya.
@erhanm daha sonrasında ram artırılabilir. Şuan benimki geldi kurulumunu yapıyorum
@yunus123 hayırlı olsun. 8 gb olan da kalmamış.
Ekran boyutu kişisel tercih ama günlük işler için 14 inç tavsiye ederim. Biraz daha küçük ve hafif, fiziksel olarak kullanımı daha kolay oluyor.