Redmi 10 almak istiyoruz. Yazılımsal olarak şüphelerim var. Maximum 4k bütçeye hangi telefonu önerirsiniz? Kamera ve akıcılık öncelikli.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8Son bir saat içinde 170 ziyaretçi, 18 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bende redmi note 7 var, yazılımından çok çektim, özellikle GPS düzgün çalışmıyordu Rootlayıp custom rom'a geçtim. Bir sonraki telefonumda yine Samsung'a döneceğim.
note 8, mi 9t pro kullandım memnunum gps sorunu yaşamadım. note 8de uzun süre miui kullandım idare eder. lineage olmayan, içi çöp dolu telefon kullanmak hoşuma gitmiyor.
@alptekinck Ben yıllarca Samsung kullandım, hep en ucuz modellerini almama rağmen hepsinden çok memnun kaldım, rom değiştirme ihtiyacı duymadım. 4 yıl önceydi sanırım, telefonumu kaybedince acil telefon ihtiyacı hasıl oldu. Fiyat performans olarak iyi durduğu için hiç araştırmadan Redmi aldım, sonrasında dediğim gibi yazılımla ilgili çok sorunlar yaşadım. Global ROM olmasına rağmen gps.conf dosyasına Çin'in GPS havuzlarını girmişler, GPS hep çok uzaktaki uydulara bağlanmaya çalışıyordu, sürekli GPS sinyali kopuyordu. Cihazı rootlayıp avrupanın gps havuzlarını giriyordum ama her gelen güncellemede eski haline çeviriyordu dosyayı. Tam çıldırmalık. Bunun dışında kamerayla ilgili vs başka yazılım sorunları da yaşadım, en sonunda dayanamayıp LineageOS'a geçtim, her şey düzeldi.
Belki yeni modellerde sorun yoktur ama para verip aldığım bir cihazda böyle bir riske girmem bir daha. Çinlilere bulaşmam, Samsung alır geçerim. Çöp möp umrumda değil, en azından işimi görüyordu.
Gm22 Pro ya baktınız mi
Android one kullanıyor heralde? Arayüzü nasıl? Akıcılık vs noktasında iyi midir?
Tanıtım.videlariilni inceleyin yada Media Markt gibi yerlerde imkan varsa deneyin
gm 5 plustan sonraki cihazlar çöp
mi 6
sıfır şartsa x500 o segmentte rakipsiz.