5-6 sene önce izleyip, gülüp geçtiğim bir videoya rastladım bugün. Tekrar izledim, şok oldum, adamlar geleceği görmüşler 🙂
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#akış#vdsl#tszam#tıp#twitter#tüketicihakları#CSGO#HaftalıkGündemeMalzeme#bert#teknofırsatSon bir saat içinde 479 ziyaretçi, 211 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2023 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği dgn teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
he he çok komik, toplumda çoğunluk olduğun için sana verilen ayrıcalıklarının gideceği için korkuyorsun. Kadınlar avlanıyor bu ülkede gelmiş hala neler saçmalıyorsun. Altını çizeyim "avlanıyorlar". Tasarlanıp, kurgulanarak öldürüyorlar. Erkek adalet ise hiçbir ceza vermiyor.
Bana niye atarlanıyorsun sevgili at? "Kadınlar avlanıyor bu ülkede gelmiş hala neler saçmalıyorsun" yazmışsın. Ne saçmaladığımı gösterebilir misin bana lütfen? Sadece gelip bir video paylaştım, videonun içindekilerden yola çıkarak gelip bana saldırıyorsun. Ayrıca videonun içeriğini de kadın cinayetlerine bağlamak için ekstra çaba sarf etmiş olmalısın, pek de bir alakası yok çünkü. Paylaştığım içeriği düzgünce izleyip anladığından emin misin? Bi değişiksin hakikaten.
Komiktir ki, video da tam olarak senin gibi, içeriği ve ne olduğunu anlamadan, sosyal eşitlik savaşçılığı yapmaya çalışan insanlara bir eleştiri getirmiş. Güzel bir tesadüf oldu.
@koios " toplumda çoğunluk olduğun için sana verilen ayrıcalıklarının gideceği için korkuyorsun"
@at Tam olarak benim yazdığım hangi şeye cevap bu? Ayrıca benim böyle bir düşünceye sahip olduğumdan nasıl bu kadar eminsin? Merak ettim gerçekten.
@koios cahil olduğun için bu basit şeyi bile anlamazsın. Ataerkil heteronormatif bir toplumda bile yaşadığını fark etmemişsin sen çünkü ayrıcalıklı sınıftasın.
@at En azından ad hominem yapmayacak kadar cahil değilim canım benim. Bana karşı yönelttiğin iddialar, kendi kendine uydurduğun, ne benim paylaştığım videonun, ne de yorumlarımın içeriğini oluşturmayan iddialar. Ben, sana hakaret etmeden, düzgünce argümanlarımı sunup sana sorular yöneltirken, sen ise son mesajınla beraber hakaret etmeye başladın. Bundan önce de tamamen alakasız konularla bana saldırdın zaten, ki orasını saymıyorum bile. Ben eğitimli ve sorgulayıcı olduğumun, ve bir tartışmayı nasıl yürütmem gerektiğini bildiğimin farkındayım. Sen bana cahil demişsin, dememişsin ne fark eder. Kimin nasıl bir tavır takındığının takdiri, bu yorumları okuyan, olursa eğer, Teknoseyir ahalisinin. Ben yine de, bu mantık ve medeniyet dışı tartışma için sana teşekkür eder, hastalıklı olduğunu düşündüğüm saldırganlığın ve sana esenlikler dilerim.
Çoğunluğun koyduğu kurallara göre yaşamak zorunda kalan insanların haklarını ararken doğrudan sapmaları beklenen bir şeydir. Çünkü azınlık, hakkını kimseye zarar vermeden, sesini yükseltmeden ararsa sonuca ulaşamayacağını bilir. Fakat bu onların doğru yolda olduğunu göstermez. Bugün teröristlerin çoğu bu motivasyon ile kendilerini haklı görüyor.
Peki çözüm ne? Ben bilmiyorum ama zamana yayarak eğitim ile çözüleceğine inanıyorum.
Fakat bu videoda da karikatürize edildiği gibi bunu eskiyi tek seferde silip, aşırıcı bir yöntemle yapmaya çalışırsanız o da geri teper.
İletişimin bu kadar ucuz, kolay ve hızlı olduğu bir zaman diliminde bunu yapmak hem çok kolay hem de çok zor. Manipülasyon, popülizmden sıyrılmak kolay değil.
Modern hayat ile kültürel geçmiş çok fazla ayrıştırılıyor ve birbirini güncellemesine izin verilmiyor. Eğitim ile alakası yok toplumsal bir hafıza bu; yani, aslında Dünya üzerinde yaşayan kültürel toplulukların hepsi tutucu toplumlardır. En Batıcı toplum bile tutucu bir toplumdur.
Ticari kaygılar ile büyük firmaların insanlara empoze ettiği saçmalıkların bir kültür haline gelmesi.
Tek kelimeyle harika. Bu arada eklemeliyim ki bunlar gerçek. Arkadaşım (kız) cinsiyet eşitliği diye bir ders almış zamanında seçmeli ve hoca sadece kadın haklarından, kadınların yaşadığı zorluklardan vs. bahsediyormuş. Birkaç gün sonra erkek öğrencilerden biri sormuş (zaten 100 kişide 4 tane erkek varmış sınıfta) hocam biraz da erkeklerden mi bahsetsek vs. diye. Hoca azatlamış, bağırmaya çağırmaya başlamış. Sınıftaki diğer kız öğrencilerde hocaya itiraz edince biraz kendine çeki düzen vermiş.
SJW kanser kitleden gerçekten nefret ediyorum.