Merhabalar,
''HP 340S G7 Intel Core i7 1065G7 8GB 512GB SSD Windows 10 Home 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar 10R29EA '' bu bilgisayarı kullanan hakkında bilgisi olan var mı? Fan sesi çıkarttığı ve çok ısındığı şeklinde yorumlar var doğru mu acaba? Bilgisi olan yazabilir mi?
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8#gogSon bir saat içinde 135 ziyaretçi, 13 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
hp den neden uzak duralım ?
fan sesi olmayan i7 zor. tarayıcıda gezerken çıkmaz da işin düştüğünde döner fanlar.
@metchak 6. 7. nesil intel işlemciler rekabet olmadığı için şimdiki gibi aşırı overclocklu değillerdi serinlerdi. 1050ti da zaten laptop işlemcisi kadar bir güç harcıyor 🙂 9. 10. nesil işlemciler tutmayın alev alacağım diyor 😀 pcie formunda 2060 kullanmıştım benim 1060'tan iyi soğutucusu vardı ama 80 dereceyi gördüğü oluyordu, tüketim olarak da o kadar fark olmamasına rağmen. bir de sıcaklığıyla meşhur hp ile birleşince kötü senaryo olmuş.
@metchak yenilenmiş değil gazlanmış 😀 adamlar tdpyi yüksek yazılmasın diye varsayılan hızları 1ghz gibi komik değerler yazıyor artık.
@irem-aydin geçmişinde sorunlu bir marka laptoplarda, yeni serileri ne durumdadir bilemiyorum.
@ozturka are you serious???
@suicide kamerasına biraz kötü denilmiş...
@suicide anakartları kendisi üretiyor, problem problem...
HP den ziyade son birkac nesildeki Intel islemcilerde bir sacmalik var; islemci bosta iken surekli kendini yuksek frekanslara cikartiyor, hal boyle olunca makine bosta oldugu halde surekli yukselip azalan bir fan sesi olabiliyor. Turbo boost devre disi birakilinca sorun duzeliyor ama islemcinin gucude kisilmis oluyor. Bostayken temel frekansi ne ise ona kadar ciksa ve yuk altinda iken mumkun oldukca ust frekanslara boost yapsa sorun kalmayacak. Bahsi gecen model hakkinda bilgim yok burada genel olarak Intel mobil islemciler hakkindaki kendi dusuncemi yazdim. Ryzen var ise, marka bagimsiz onlari bir degerlendirin bence.