Arkadaşlar merhaba. Xbox indirimlerinde bir ralli oyunu almak istiyorum ama karar veremedim. Sizce WRC 9 mu yoksa Dirt 5 mi daha iyi? Bir de Dirt Rally ve normal Dirt oyunları arasında ne fark var. Bilen biri beni aydınlatabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Xbox indirimlerinde bir ralli oyunu almak istiyorum ama karar veremedim. Sizce WRC 9 mu yoksa Dirt 5 mi daha iyi? Bir de Dirt Rally ve normal Dirt oyunları arasında ne fark var. Bilen biri beni aydınlatabilir mi?

Son bir saat içinde 163 ziyaretçi, 44 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
WRC mi sorusuna cevap vereyim ben sırf Datça Rallisi için WRC 9 derim. Çok güzel görünüyor. Ama oynanış için tabii Dirt 5.
Normal Dirt oyunları arcade, Dirt Rally ve WRC'ler simülasyon
Dirt Rally simülasyon
Dirt 5 arcade
Dirt 5 dışında tüm dirt serisini oynadım. Rally serisi baya sim tarzındayken normal dirt serisi simcade hatta arcade tarzında ama oyun içinden sim ya da arcade seçip araç dinamiklerini değiştirebiliyorsun. Eğer konsolda oynancaksa kontrolcü vs. İle sim tarzına yakın olandan uzak dururdum çünkü epey zorlayıcı olabiliyorlar. Wrc de sim diye biliyorum ben. Dirt 5 de baya eğlenceli duruyor.
Wrc videolara daha güzel görünüyordu. Ama çok kararsız kaldım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. @godknowsus @yalinindisindakiadam @serkan_1034 @protego
@mr-paramedik @mr-paramedik Direksiyon yoksa simülasyon oyunlarına bulaşmanı önermem. Zaten iki oyunun(Dirt Rally ve Dirt 5) tüm oynanışı farklı. Birinde hep parkurda tek başına süreye oynuyorsun, en ufak çarpmada arabanın bir yeri dağılıyor, amaç mükemmel zamanlama yapmak, diğeri bildiğimiz arcade yarış. Yani iki oyun o kadar farklı ki, o mu bu mu sorusunun cevabını senin vermen lazım 😀
Dirt 5 mi rally mi?
Gittikçe kötüye gitmesi de enteresan olmuş 🙂
Hakkını verecek bir direksiyon seti yada bu oyunlara akabinde türe çok çok ilginiz yok ise WRC 9 ve Dirt Rally, iki-üç yarış sonra unutacağınız oyunlar olacaktır.
İlla birisi alınacaksa Dirt 5 ... Ama o da iyi bir oyun değil, gayet ortalama.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙂